Звезда ТВ | Белгијска чоколада

63

У новој епизоди серијала Звезда ТВ имаћете прилику да чујете утиске наших првотимаца после победе у Белгији над екипом Гента, којом је Црвена звезда дошла на корак од европског пролећа.

Изабраници Дејана Станковића још једном су показали како се бори за Црвену звезду. Поред великих проблема са повредама и изостанка пет стандардних играча црвено-бели су успели да дођу и до треће победе у Лиги Европе, уједно и прве на гостујућем терену. Тимски дух, борбеност, храброст само су неки од сегмената који су фудбалери Црвене звезде показали у Белгији.

Везиста нашег клуба Његош Петровић постигао је гол у првом минуту дуела, уједно и најбржи у Лиги Европе ове сезоне. Ерупцију одушевљења изазвао је потез момка из Крупња о којем ће се тек причати у наредном периоду. У новој емисији серијала Звезда ТВ имаћете прилуку да чујете који играч нашег клуба је прогнозирао гол Његоша Петровића, како је изгледала дебитантска европска утакмица Андрије Радуловића, али и да ли је укуснија белгијска чоколада или победа против Гента.

Претходни текстРеми кадета иза југа Маракане
Следећи текстЛазетић међу најмлађим дебитантима