Тим Србије у Финској, Симоновић од петка у Хелсинкију

52

Кошаркашка репрезентација Србије почела је у уторак окупљање у Хелсинкију где ће бити седиште националног тима током утакмица у предстојећем ФИБА прозору.

Сениорски тим Србије одиграће два квалификациона меча у „балону“ у Еспу у Финској против селекција Швајцарске и домаћина Финске.

Први противник је Швајцарска у суботу од 15.30 часова, други домаћин Финска у понедељак од 18 часова.

Од представника КК Црвена звезда мтс на овој репрезентативној акцији су: Марко Симоновић, Бориша Симанић и Алекса Раданов, члан стручног штаба је Богдан Караичић, у лекарском тиму се налази Др. Милан Мирковић, док је тим менаџер националног тима Небојша Илић.

Због обавеза КК Црвена звезда мтс у Евролиги и предстојеће утакмице са Анадолу ЕФЕС-ом, искусни Марко Симоновић прикључиће се репрезентацији у петак у Хелсинкију, док су остали кренули на окупљање током уторка, након одигране утакмице АБА лиге.

Репрезентација Србије је у квалификацијама за ЕП које ће се одржати 2022.године одиграла два меча. Финска је савладана убедљиво 80:58, док је у 2.колу наш национални тим изгубио у хали “Александар Николић” од репрезентације Грузије.

Претходни текстСписак путника за Белгију
Следећи текстЦрвена звезда најбољи клуб у 2020. години