„Звезда је живот“ – Андрија Милошевић

89

У новој епизоди серијала „Звезда је живот“ доносимо вам причу о још једном феноменалном глумцу и великом заљубљенику у црвено-беле боје – Андрији Милошевићу.

У тридесетоминутној емисији рођени Црногорац се дотакао свега онога што га је обликовало да буде оно што је данас – један од врхунских глумаца и још бољи човек. Открио нам је како се заљубио у глуму, али му је ипак спорт увек био близак, а нарочито Црвена звезда.

Говорио је један од најбољи српских данашњих глумаца, нарочито на пољу комедије, о свом послу који лако радити, као што ниједан други посао није радио. Као и сваки заљубљеник у фудбал, присетио се како је почео да гледа спорт који је једна од најважнијих споредних ствари у животу. Такође, открио је и да је тренирао фудбал као мали, под тренерском палицом познатих фудбалских радника.

Посебна је веза између Црвене звезде и Андрије Милошевића. Погледајте у емисији који му је омиљени Звездин играч, за коју утакмицу му је жао што није гледао уживо и ког славног играча из нашег клуба највише воли.

Претходни текстПетровић господарио тереном против Војводине
Следећи текстВелика и заслужена победа Црвене звезде у дербију