Звезда поделила сезонске медицинарима на Бањици

15

Делегација Фудбалског клуба Црвена звезда посетила је данас Институт за ортопедију Бањица и поделила сезонске улазнице медицинарима, који су током трајања акције изразили жељу да буду подршка са трибина стадиона „Рајко Митић“ црвено-белима у сезони 2020/2021.

После више од осам месеци даноноћног рада и свакодневних напора наших здравствених радника ситуација са корона вирусом се не смирује, а наш клуб имајући у виду труд и жртве које медицинари улажу нашао је начин да им се захвали за све што раде за грађане наше државе. Сезонске улазнице које је Црвена звезда припремила за заинтересовано медицинско особље само су мали знак пажње нашег клуба херојима данашњице.

Првотимац Црвене звезде Марко Гобељић посетио је Институт за ортопедију Бањица и медицинарима поделио 23 сезонске карте уз велику захвалност за храброст и борбу коју су приказали у претходном периоду.

Велико ми је задовољство што сам имао прилику да посетим здравствене раднике и уручим сезонске карте људима који се боре за животе и здравље наших суграђана, поготово у оваквим тешким тренуцима. Захвалио бих им се на свакодневној борби у име Црвене звезде и своје лично име, ценимо све што чине за нас и желим им пуно успеха у даљем раду. Подршка навијача нам заиста много недостаје и једва чекамо да се поново врате на стадион – истакао је Марко Гобељић.

Задовољство због акције коју је Црвена звезда организовала није крио ни лабораторијски техничар Горан Ранковић.

– С обзиром на то да сам навијач Црвене звезде откад знам за себе и да ми је отац још док сам био дете пренео љубав према црвено-белој боји овај гест још више значи. Захвалио бих се Фудбалском клубу Црвена звезда што је препознао наш труд и одлучио да организију једну овакву акцију. Ми смо само једна од установа која је добила пригодан поклон и почаствовани смог због тога. Навијање за Црвену звезду је ствар породичног васпитања, љубав према црвено-белој боји је усађена још у детињству, када ме је отац водио на утакмице, са радошћу се сећам сваке, посебно оних првих које сам испратио са краја осамдесетих и почетка девесетих година.

Правник Института „Бањица“ Душан Рајаковић истакао је да овакве акције уливају наду, ал ии дају снагу здравственим радницима у овим временима када се суочавају са корона вирусом.9

Испред Института за ортопедију Бањица и синдикалне организације која је аплицирала за доделу сезонских улазница желео бих да се захвалим представницима Фудбалског клуба Црвена звезда на заиста дивном гесту. Овакве и сличне акције уливају наду и дају снагу здравственим радницима, али и свима осталима запосленим у здравству да ћемо се успешно суочити са недаћама и да ће здравствени систем Србије изаћи као победник из ове борбе.

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном изражава велико задовољство због броја захтева који је стигао на нашу адресу. Свим медицинским радницима желимо пуно среће у даљем раду, уз жељу да се ускоро видимо на трибинама стадиона „Рајко Митић“.