Саного: Сјајни резултати мотив више

49

Од старта нове сезоне неко ко се својим залагањем, остављањем срца на терену и непремостива препрека за вечину фудбалера како у Србији тако и у Европи свакако је Секу Саного. Момак из Обале Слоноваче веома је задовољан досадашњим резултатима црвено-белог тима, али верује да ће већ од понедељка и меча са Златибором наш клуб наставити тамо где је стао пре репрезентативне паузе.

Сјајни резултати су иза нас и то нам је мотив више у наставку сезоне. У Србији смо убедљиво на првом месту, док у Лиги Европе смо на правом путу да остваримо наш циљ. У понедељак нас очекује и дуел у Купу Србије, а верујем и да ћемо на трећем фронту низати успешне резултате. Делује стварно сјајно података да смо до сада постигли велики број голова што довољно говори о нашем стилу игре који се навијачима, по реакцијама, изузетно допао – почео је Саного.

Стамени везиста презадовољан је чињеницом што његова екипа из утакмице у утакмицу напредује, као и млади фудбалери за које сматра да су будућност клуба.

– Морам да признам да временом напредујемо и да смо веома уиграни. Цео колектив је веома квалитетан, који још може да ради и буде још бољи. Истакао бих да сам, као један од искуснијих, презадовољан играма младих фудбалера који уз нас старије стичу искуство како би били сигурни носиоци игре у будучности, а чврство верујем да ће у томе и успети. Треба да наставе да раде, иако понекад греше али то је нормално када имате младе талентоване фудбалере и верујем да Звезда има сигурну будућност.

Саного наравно није могао да избегне и чињеницу да нашем тиму недостају најватреније присталице.

Уверио сам се какву атмосферу праве Звездини навијачи. Сваки фудбалер би пожелео такву подршку током 90 минута. Трудимо се да играмо лепо и ефикасно што нам за сада полази за руком и надам се да су навијачи тиме задовољни. Наравно да нам недостају јер је све другачије уз њихов хук са трибина и можда би били и убедљивији да нас њихова песма „носи“ на терену. Управо зато имамо мотив више да им донесемо што више радости, јер знамо колико им то значи. Већ у понедељак имамо приику да их поново обрадујемо, а верујем да ћемо у томе и успети – подвукао је Саного.

Претходни текстЗвезда поделила сезонске медицинарима на Бањици
Следећи текстЦрвена звезда десеткована на првом турниру Купа Србије