Иванић: За корак ближи циљу

43

Момак који је ове вечери носио велики терет на леђима и фудбалер који се лавовском борбом уклопио у победнички тим Дејана Станковића свакако је Мирко Иванић. По завршетку меча Небојша Милошевић рекао је да је Иванић одиграо одличан меч, а наш првотимац је истакао да су црвено-бели за корак ближи крајњем циљу.

Имао сам две или три добре шансе. Нисам био концентрисан, могао сам боље да реагујем и криво ми је због тога. Најважније је што смо победли и што се те две шансе на крају „не осете“. Не можемо рећи да смо све одрадили, одиграли смо три утакмице и мислим да има још доста да се игра. За корак смо ближи циљу, али мислим да ће до краја бити неизвесно зато што су и Гент и Либерец добре екипе, без обзира што смо победили оба тима резултатима 5:1 и 2:1, има ту још доста да се игра. Морамо да размишљамо утакмицу по утакмицу јер ће до самог краја бити неизвесно – нагласио је Иванић.

Војвођанска веза Катаи-Иванић сарађује сјајно ове сезоне.

– Добро се слажемо Катаи и ја. Познајемо се веома дуго, прошли смо исту школу фудбала, због тога се можда и тако добро слажемо како на терену тако и ван њега. Он је заиста феноменалан играч и не слаже се добро само са мном већ и са целим тимом. Одлично се уклопио у екипу, много нам значи као и остали фудбалери. Надам се да ћемо одличну сарадњу наставити и у будућности.

Говорио је и о екипама Гента и Либереца, као и да ништа још увек није готово.

Гент је боља екипа од Либереца. Када смо имали видео анализу и када смо се спремали за Слованмогу рећи да смо се изненадили како је Либерец победио Гент. По свим шансама и статистикама Гент је био боља екипа. То је за нас било велико изненађење, јер је реч о заиста фантастичној екипи без обзира шти немају ниједан бод, то заварава људе у Србији. Видело се и данас колико су они квалитетни. Ово је заиста огромна победа за наш клуб. Треба овим путем да наставимо и да будемо поносни на све до сада урађено, као и да останемо само на овоме – подвукао је Иванић.

Претходни текстМилошевић: Звездаши, будите поносни
Следећи текстМилуновић: Показали смо да заслужујемо победу