Гајић: Још једна велика победа

45

Дефанзивац Црвене звезде који пођеднако учествује и у офанзивном делу Милан Гајић није крио задовољство после друге везане победе у Европи. Такође, Гајић је истакао да тим полако иде ка крајњем циљу, као и да се шансе са утакмице заборављају, а остаје записано – резултат 2:1 и победа Црвене звезде.

Као и сваки други меч у Европи, такав је и овај био – изузетно тежак и неизвестан до последњег тренутка. Очекивали смо овакав меч, Гент има изузетне индивидуалце који су веома незгодни и брзи. Иако се атмосфера у јавности створила као да смо унапред победили ову утакмицу, они су ипак веома добра екипа, а самим тим и ова победа има још већи значај. Освојили смо шест бодова тако да идемо ка крајњем циљу, а то је пролаз у нокаут фазу Лиге Европе – истакао је Гајић.

Нису стали наши фудбалери ниједног тренутка, имао је своју прилику и наш дефанзивац.

– Отворио се простор у једном моменту и наравно да сам искористио прилику да шутирам. Знајући да је терен услед кише клизавији, као и да је голману теже да одбрани такве ударце покушао сам, али се лопта одбила и нажалост Гобељић није успео да постигне погодак. Међутим, то је сада мање битно. Наше прилике, баш као и њихове су заборављене, а оно што остаје заувек је тријумф резултатом 2:1 за Црвену звезду.

У недељу црвено-бели тим очекује нов изазов и нема времена за одмор.

­­- Наш посао је да дајемо максимум. Сада се окрећемо Суперлиги и последњој утакмици у овом мини-циклусу када смо имали утакмице на свака четири дана. Имамо сада заслужену паузу, а када се и то заврши очекује нас завршница првог дела сезоне. Биће времена за одмор, као и за кратко славље, па онда потпуни фокус на меч са Инђијом – подвукао је Гајић.

Претходни текстДегенек: Веома важна три бода
Следећи текстКнежевић пресудио ИМТ-у