Дегенек: Веома важна три бода

33

Изабраници Дејана Станковића савладали су екипу Гента у оквиру 3. кола групне фазе Лиге Европе и остварили још једну европску победу, а утиске после завршеног дуела изнео је одбрамбени играч нашег клуба Милош Дегенек.

Веома важна три бода за нас. Мислим да смо се држали добро током целе утакмице, да смо показали карактер и да смо једна велика екипа. Шеф стручног штаба Дејан Станковић није био у прилици да нас води са клупе ни на овој утакмици и поред тога смо успели да остваримо још једну победу и направимо феноменалан резултат. Освојили смо максималних шест бодова на домаћем терену, то нас изузетно радује. Честитао бих Борјану на феноменалној одбрани, показао је да је велики господин и голман, игра заиста феноменално и поред свега што му се дешава ван терена – рекао је Милош Дегенек.

Штопер црвено-белих говорио је и о шансама нашег клуба за пласман у наредну рунду такмичења.

Још увек је рано да размишљамо о европском пролећу, морамо да будемо фокусирани на сваку наредну утакмицу. Има још много да се игра да би се обезбедио пласман у наредну рунду такмичења, међутим свакако нас радује што се налазимо на добром путу да то и остваримо. Сада се окрећемо утакмици која нас очекује већ у недељу и обавезама у националном првенству – закључио је штопер нашег клуба Милош Дегенек.

Претходни текстМилуновић: Показали смо да заслужујемо победу
Следећи текстГајић: Још једна велика победа