Црвено-бели крећу на путешествије – Немачка, Словенија, па Француска

44

Кошаркаши Црвене звезде мтс путују у четвртак поподне у Немачку где их у петак очекује меч 7.кола Евролиге са Бајерном.

Утакмица у “Ауди Дому” игра се са почетком у 20.30 часова.

Црвено-бели су током преподнева одрадили тренинг у дворани “Александар Николић” а након заједничког ручка кренуће на пут који их авионом и аутобусом преко Штутгарта води до Минхена.

Сви играчи Црвене звезде су спремни за утакмицу са једним од најпријатнијих изненађења старта овогодишње Евролиге, а тренер црвено-белих Саша Обрадовић очекује тешка утакмица:

Нису играли домаће првенство спремају се за Евролигу један добар разлог да се оправдају ти добри резултати, велико поштовање према раду и раду Тринкијерија који је оставио печат овде. Знају шта раде,имају и главу и реп, играју чврсто, сигурно тешка утакмица за нас и гледајући тежак распоред пред нама, више ћемо највероватније учити из утакмица него из тренинга, али сама утакмица може нам дати неке одговоре о моментум и статус екипе – рекао је Обрадовић.

Марко Симоновић:
– Екипа која је по мом скромном мишљењу показала највише у Евролиги до сада. Играју заиста добро. Изгубили су на један шут од Арманија, остале добили…Одлична екипа, одлично вођена, јасна је идеја шта се ради на терену, знају се улоге, лидери, жеље. Играју добру тимску кошарку, али имамо и ми наше адуте, предности и шансе у односу на њих. Морамо да одговоримо на исти начин, Зато је циљ покрити тамо где смо слабији, и напасти где смо јачи.

Бајерн је изменио састав, али игру носе врло искусни кошаркаши, а новајлије су се одлично уклопиле:

Ростер им је сјајан, Лучић је одличан, Рејнолдс са којим сам играо у Зениту, изузетан нападач. Играчи који генерално нису престари, али имају огромно искуство, знају своје улоге, очекује нас нимало лаган посао – рекао је Симоновић.

Екипа Црвене звезде мтс након утакмице у Минхену, у суботу ујутру аутобусом ће отуптовати у Копар где црвено-беле у недељу од 17 часова очекује меч 6.кола АБА лиге са Приморском, а већ у среду очекује их и заостала утакмица Евролиге са Асвелом у Лиону.

Претходни текстИза југа Маракане – Бранковић пред најтежим испитом
Следећи текстОдложена утакмица 9. кола Суперлиге за сениоре