Катаи: Недостајали само навијачи

68

Неки га зову Магико, неки се диве његовим дриблинзима, поједини га се и плаше, али једно је сигурно – Александар Катаи је мајстор фудбала. Његова лепршава игра, популарни „ролинг“ у шеснестерцу Слована и тренутак инспирације да крене сам са 40 метара и првим голом у групној фази у црвено-белом дресу само је потврдио оно што смо одавно знали о квалитету Александра Катаија.

Осећај је заиста феноменалан, успели смо да остваримо сјајну и убедљиву победу. Радује ме што смо синоћ стварали шансе, али и то што нисмо дозволили противнику много прилика. Верујем да су сви звездаши веома срећни и само су они синоћ недостајали да заокружимо сјајну партију – почео је Катаи.

Звездин фудбалер је познат по надимку Магико, који неретко употребљава и тренер Дејан Станковић.

– Звездини навијачи су јединствени у свим сегментима, па тако и у овом. То ми је само мотив више да радим још јаче и да навијачима донесем радост. Наравно, не могу да сакријем да ми пријају лепе речи, али знам да само максималним залагањем у црвено-белом дресу могу потврдити тај надимак.

Катаи зна који је главни циљ у Европи.

– Наш циљ је пролеће у Европи и верујемо у то. Група јесте тешка, имамо одличне противнике, али знамо да имамо квалитет и мислим да можемо до једног од два места у групи које воде у даљи ток такмичења. Драго ми је што сам Звездом имам прилику да играм групну фазу, то се у мом претходном мандату нажалост није десило. Међутим, сада пишемо нове странице историје и верујем да можемо много.

Звездина десетка не крије да су синоћ недостајали навијачи, као и да му подршка породице много значи.

Морам да признам да нам фале наши звездаши и песма са стадиона. Када прослављамо голове мало је чудно јер нема навијача, али шта је ту. Навикли смо се помало на то, али једва чекамо њихов повратак. Као што увек волим да кажем – ми смо сви једна велика породица и дишемо једни за друге. Такође, ту је и моја породица која је увек уз мене и то је нешто најважније у животу – подвукао је Александар Катаи.

Претходни текстЗвезда обележила коло Лиге Европе
Следећи текст21 година од смрти Аце Радовића