Црвено-бели убедљиви у градском дербију

127

Футсалери Црвене звезде у градском дербију у Хали спортова „Ранко Жеравица“ савладали су екипу Коњарника 6:2 (2:1) и остварили трећу победу у првенству.

У дуелу шампиона Србије и једног од зачетника малог фудбала на нашим просторима, Црвена звезда је остварила убедљиву победу, прву на свом терену.

Врло брзо су изабраници Милоша Алиловића стигли до два гола предности већ у 8.минуту преко Давора Поповића и Лазара Маринковића, да би Стефан Кокотовић смањио на 2:1.

Гости су на старту другог полувремена имали две велике прилике за изједначење преко Љујића и Кокотовића, али нису били присебни и прецизни. Црвена звезда је то казнила и преломила утакмицу у своју корист. Давор Поповић је у 26.минуту повисио на 3:1, Јаков Вулић у неколико наврата одлично интервенисао, а Стефан Боснић у 30.минуту потврдио Звездин тријумф четвртим голом.

Други гол у 33.минуту постигао је и Лазар Маринковић након што је капитен Перић пресекао пас испред гола гостију, а лепу акцију и комбинацију са Станојевићем, Стојчевски је искористио у 38.минуту за 6:1. Коначан резултат поставио је Шљукић у самом финишу меча.

Црвена звезда се у наредном колу сусреће са екипон ФОН-а.

Црвена звезда – Коњарник 6:2 (2:1)

Београд, дворана: Хала спортова „Ранко Жеравица“. Гледалаца: 30. Судије: Никола Рабреновић, Никола Алексић, Иван Биорац. Стрелци: 1:0 Д.Поповић у 5′, 2:0 Маринковић у 8′, 2:1 Кокотовић у 11′, 3:1 Д.Поповић у 26′, 4:1 Боснић 30′, 5:1 Маринковић 33′, 6:1 Стојчевски 38′, 6:2 Шљукић 40′.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: ВУЛИЋ, ПЕРИЋ, Д.ПОПОВИЋ, СТОЈЧЕВСКИ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, Радмановић, Маринковић, Боснић, Б.Поповић, Копања, Станојевић. Тренер: Милош Алиловић

КОЊАРНИК: ДРНДАРЕВИЋ, МИЛОСАВЉЕВИЋ, ШЉУКИЋ, КОКОТОВИЋ, РАТКОВИЋ, Грујић, Ристановић, Љујић, Вићић. Тренер: Зоран Жигић

Претходни текстБоља завршница Химкија и пораз у Москви
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија