О’Брајант: Зна се шта доносим, знам и где сам дошао

80

Џони О’Брајант у среду је и званично потписао уговор са Црвеном звездом за коју ће након успешно обављених лекарских прегледа и тестова наступати у такмичарској сезони 2020-2021.

О’Брајант се већ ставио на располагање, тренира са тимом, и покушаће да се што пре припреми за велике изазове који очекују екипу у наредном периоду.

У првој изјави за клупски сајт, Џони је истакао да верује да ће му период привикавања проћи брзо, и да може много да помогне тиму:

– Све што желим је да доносим победе клубу, тиму. Знате моју игру, знам пуно вештина у овој игри посебно за високог играча, могу да шутирам за три поена,могу да играм „унутра“. Доносим разноликост, тиму недостаје таква врста крилног центра… Долазим да помогнем тиму да настави да победује, и да радим и играм напорно.

О’Брајант познаје од раније већи број играча у данашњем ростеру, а у Локомотиви је радио и са тренером Богданом Караичићем који је сада део стручног штаба КК Црвена звезда:

– Знам доста играча у овом тиму, знам и неколико тренера у стручном штабу. Очекујем да ћу се одлично уклопити. Ово је одлична, сјајна група људи, главни тренер је захтеван, али врло посвећен , стало му је до својих играча, и мислим да ће то пренети и на нас. Заиста сам узбуђен, једва чекам да кренем.

Као играч Макабија није могао да осети атмосферу Евролиге у Београду, али о навијачима Црвене звезде зна пуно и очекује велику подршку чим се за то стекну услови због пандемије:

Не могу да дочекам да заиграм пред навијачима, Знам да су заиста невероватни и да ће бити сјајно. Једва чекам да их видим на трибинама – напред Црвена звезда! – рекао је Брајант.

Претходни текстКадети после преокрета до победе
Следећи текстУ сусрет противнику – Слован Либерец