Раденковићу сребро, Јовићу и Вујадиновићу бронза у Бачу

217
У суботу, 24. октобра, у организацији КДТ „Херкулес“ из Бача и Савеза Србије за дизање тегова, организовано је појединачно првенство Србије за сениоре, студенте и ветеране, Гала куп Србије и финале екипног првенства Србије, као и Куп Бача.
Екипа Црвене звезде наступила је у петочланом саставу и освојила је две бронзане и једну сребрну медаљу у сениорској конкуренцији, и сребрну у студентској.
Вук Раденковић (50 трзај/65 избачај) се окитио сребром, Владимир Јовић (60/80) и Лука Вујадиновић (95/120) бронзом, док је сребрну медаљу у студентској конкуренцији освојио Владан Михајловић (88/116).
Поносан сам јако на целу екипу, посебно на своје такмичаре Вука Раденковића и Уроша Радосављевића, изјавио је тренер-такмичар Лука Вујадиновић након освојене четири медаље.
Владимир Јовић је освојио једну од четири медаље за Звездине „дизаче“.
Резултати су дошли као плод константног напорног рада и одрицања током целе године. Настављамо даље, подижемо клуб, очекујемо нове младе снаге да нам се прикључе и наравно нове медаље за Звезду.
Овако је услед пандемије вируса ковид-19 и измена у календару ССДТ настављена такмичарска сезона уз примену свих препорука Кризног штаба о мерама за сузбијање и заштите од ширења заразне болести приликом одржавања спортских такмичења.
Узимајући у обзир околности око пандемије постигнути су одлични такмичарски резултати, а клуб очекује још једно такмичење у овој години, трофеј Београда.
Претходни текстЗвездини бисери – Пионири за десетку
Следећи текстЗвезда ТВ – Бенових 100