Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

75

Црвено-беле бисере током викенда очекује тринаест такмичарских утакмица, а преносе омладинаца и кадета, као и сениорског тима наше филијале Графичар ћете бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда кидс, као и на Звезда ТВ.

Омладинци Црвене звезде ће као лидери на табели гостовати крушевачком Трајалу у суботу од 13 часова. Пулени Марка Неђића желе да наставе победнички низ, остану на самом врху лиге, а да ли ће у томе успети, бићете у прилици да видите на Звезда кидс каналу, као и на Звезда ТВ-у. Незамењив шраф у одбрани наших омладинаца је Стефан Деспотовски, момак који верује да тим може да настави победничку серију.

Као и увек, идемо на победу, нема разлике у нашем приступу. Спремамо се исто на тренинзима и настојимо да на терену пружимо наш максимум. Имамо победнички менталитет и то нам буди жељу да забележимо што више тријумфа. Даћемо све од себе за нова три бода и то да останемо тамо где припадамо, а то је врх табеле – рекао је Деспотовски.

Стартовао је Никола Митић на клупи наших кадета победом, а тријумфални низ биће у прилици да настави у недељу од 14 часова када ће наши бисери гостовати нишком Реалу, а гледаоци јутјуб канала Звезда кидс, као и Звезда ТВ-а ће бити у прилици да виде да ли ће Митић у томе успети. Момак који је летос стигао у наш клуб управо из Реала је Матеја Радоњић, а у прошлом колу је постигао и први погодак.

Када носиш дрес Црвене звезде, онда нема калкукација, увек идеш на победу. Тренирамо напорно, спремамо се добро и нема сумње да ћемо ићи на тријумф у Нишу. Што се тиче емоција, наравно да их има, поникао сам у Реалу, биће ми драго да поново заиграм у родном граду, али неће бити попуштања пред другарима. Даћу све од себе да победимо – рекао је Радоњић.

Фудбалери нашег развојног тима ће у понедељак од 13 часова и 30 минута дочекати добановачку Будућност, а и тај меч ћете бити у прилици да гледате на Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 10 часова, млађи пионири – Синђелић – Црвена звезда

Субота, 10 часова, петлићи – Графичар – Партизан

Субота, 11 часова и 30 минута, омладинци – Вождовац – Графичар

Субота, 12 часова, млађи кадети – Вождовац – Црвена звезда

Субота, 13 часова, омладинци – Трајал – Црвена звезда

Субота, 14 часова, млађи пионири – Вождовац – Црвена звезда

Недеља, 9 часова, млађи омладинци – Раднички О. – Графичар

Недеља, 9 часова и 30 минута, пионири – Црвена звезда – Земун

Недеља, 10 часова и 30 минута, петлићи – ФК 011 – Црвена звезда

Недеља, 11 часова, кадети – Вршац – Графичар

Недеља, 14 часова, кадети – Реал Ниш – Црвена звезда

Недеља, 14 часова, пионири – Графичар – ОФК Београд

Понедељак, 13 часова и 30 минута, ПЛС – Графичар – Будућност

Претходни текстВелики Владимир
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда мтс