Панков разговарао са ђацима из Бијељине

42

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је са акцијом која је покренута маја месеца у којој првотимци нашег клуба посвећују време најмлађим звездашима. После Милана Борјана и Милоша Дегенека који су разговарали са основцима из Републике Српске и тим гестом покушали да им улепшају време код куће, с обзиром да због пандемије корона вируса нису ишли у школу на ред је дошао још један одбрамбени играч нашег клуба Радован Панков.

Малишани који похађају Основну школу “Свети Сава” у Бијељини са нестрпљењем су ишчекивали разговор са још једним првотимцем нашег клуба. Овога пута на питања најмлађих заљубљеника у црвено-беле боје одговарао је Радован Панков који није крио задовољство због прилике да посвети пажњу школарцима. Најмлађи су разговарали са нашим дефанзивцем пре свега о Црвеној звезди, али и о његовој фудблаској каријери, као и о томе како проводе дане после повратка у школске клупе.

Најмлађима питања није недостајало, а највише их је интересовало шта Радован Панков очекује од предстојећег дербија, који играчи ће постићи голове, али и да ли мисли да ће Црвена звезда проћи групну фазу Лиге Европе. Наш штопер је са осмехом на лицу одговарао на свако постављено питање, а ученике из Републике Српске занимало је и ко је Радовану Панкову омиљени саиграч, као и када је почео да тренира фудбал.

Једно питање посебно је измамило осмех на лицу нашег првотимца, када га је један од ученика питао да ли се икада двоумио за који клуб ће да навија, на шта је Радован Панков одговорио:

Од малих ногу навијам за Црвену звезду и то се никада неће променити – рекао је и више него сигурно наш дефанзивац.

На одличан начин деца из Републике Српске су искористила време које су имала за разговор са штопером нашег клуба, а Радован Панков им је пожелео пуно среће у наставку школовања и да ускоро посете стадион „Рајко Митић“.

Црвена звезда као друштвено одговорна организација још једном је показала да мисли на најмађе чланове нашег друштва, нарочито звездаше, који испаштају због ситуације са школском годином услед пандемије корона вируса. Наш клуб се труди да допре до свих навијача Црвене звезде, па тако и до грађана Републике Српске и то ће наставити да чини и у наредном периоду на овај начин.

Претходни текстОтказан меч Асвел – Црвена звезда мтс
Следећи текстИза југа Маракане – Станковић и Глушчевић сениори