Звезда поделила сезонске медицинарима КБЦ Звездара

20

Црвена звезда наставила је мисију поделе сезонских улазница здравственим радницима који се боре против корона вируса. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић посетио је КБЦ Звездара и доставио сезонске улазнице запосленима који су се током трајања акције пријавили и изразили жељу да уживо прате мечеве нашег тима са стадиона “Рајко Митић”.

Генерални директор нашег клуба Звездан Терзић са великим задовољством уручио је 240 сезонских улазница в.д. директору КБЦ Звездара Петру Сворцану за утакмице које ће црвено-бели одиграти на домаћем терену у наредном периоду. На тај начин настављена је акција организована априла месеца у којој је Црвена звезда још једном на делу показала да је друштвено одговорна организација.

Већину свог живота провео сам недалеко од Клиничко-болничког центра Звездара. Везан сам за ову институцију, с обзиром да ми се сво троје деце родило у породилишту КБЦ Звездара.Овим гестом смо показали оно по чему је Црвена звезда препознатљива, а то је социјално-одговорно понашање. После значајне финансијске помоћи Клиничком центру Ниша и Београда, и посебно што ми је драго Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој, наставили смо да помажемо све слојеве друштва, нарочито звездаше. Драго нам је да је медицинско особље КБЦ Звездара препознало нашу намеру и жељу да им захвалимо на свему што су претходних месеци урадили за наш народ, несебичним ангажовањем помагали нашем становништву и свима нама – поделом сезонских карата. Данас смо предали 240 сезонских карата запосленима у КБЦ Звездара и надам се да ћемо се виђати на Маракани и радовати се победама наше Црвене звезде, те да ће се ова пошаст, у виду корона вируса што пре завршити. Још једном, хвала свим медицинским радницима Србије, а данас посебно КБЦ Звездара –закључио је генерални директор нашег клуба Звездан Терзић.

Велику захвалност због посете и поклона које је наш клуб припремио за медицинаре истакао је кардиолог Александар Давидовић.

Ово је велика част за све запослене у КБЦ Звездара, а посебно за нас звездаше. Желео бих да се у име свих звездаша који су запослени овде захвалим Фудбалском клубу Црвена звезда на лепој иницијативи. Поносан сам на податак да је највећи број захтева за издавање сезонских карата управо одавде, из градске болнице. Претходни месеци борбе са пандемијом били су изузетно стресни за здравствене раднике, али смо показали да смо дорасли том изазову. Апеловао бих на грађане да се придржавају противепидемијских мера и заштите себе и ближње. Хвала вољеном клубу за диван гест према здравственим радницима. Надам се да ћу ускоро моћи да бодрим Звезду, заједно са супругом и двоје деце и да ћемо са трибине бити у прилици да помогнемо клубу да избори пролеће у Лиги Европе – рекао је Александар Давидовић.

Велико интересовање обележило је целокупну акцију у којој се преко 700 здравствених радника одазвало и изразило жељу да у сезони 2020/2021 црвено-беле бодри са трибина нашег стадиона, а највише захтева је дошло управо из КБЦ Звездара. Захвалност због оваквог геста Црвене звезде није крио ни анестетичар Милош Вујичић.

Хвала вам што сте дошли. Ми, као навијачи Црвене звезде смо много пута показали подршку коју пружамо клубу и у добрим и у тешким тренуцима, а Звезда је овим гестом, као и свим другим гестовима у овим временима борбе против корона вируса, показала да је највећи клуб на свету. Хвала вам што сте нам поделили сезонске улазнице и надам се да ћемо се ускоро видети на Маракани. Имам друштво с којим идем на стадион и верујем да ћемо се поново окупити сви заједно и бити у прилици да пружимо подршку екипи. Жао ми је што то већ није случај у дербију, али знају играчи да треба да се боре као лавови –закључио је Милош Вујичић.