Спектакл за све звездаше

103

Нова сезона у дворани ‘’Александар Николић’’ је почела у великом стилу, убедљивом победом и маестралном игром наших кошаркаша, а да и увертира буде у истом ритму побринуо се менаџмент Клуба. Ни новонастале околности нису спречиле креативни тим Црвене звезде да великом аудиторијуму крај малих екрана подари слику за памћење. Феноменални аудио-визуелни спектакл постао је нераскидив део увертира за утакмице у којима су црвено-бели домаћини. Нажалост, овог пута је био пропраћен без овација са трибина које на прави начин употпуњују слику на терену.

Ипак, снажна и јасна порука свим Звездашима преко малих екрана је послата. Свесни колико недостају тренеру Саши Обрадовићу и првотимцима Црвене звезде, на свој начин давали су подршку у претходном периоду. Најосетнија била је свакако куповина сезонских карата која је наишла на велики одјек што је показало да су навијачи Звезде и овог пута препознали тренутак.

Аудио-визуелни спектакл у дворани ‘’Александар Николић’’ био је и неки вид захвалности за њих, да бар преко малог екрана доживе амбијент какав само има Црвена звезда, а симболика је била таква да се прикаже прелазак са једног визуелног идентитета на нови, а цигле и тврђаву су заменили ДНК и линија живота. Терен је украшен и обојен нашим бојама и симболима у сарадњи са компанијом Максима.

Ову прилику клуб је искористио и за последњи поздрав бившем играчу Мајклу Оџу. Доброћудном диву на кога ће сећање вечито остати урезано у срцима свих Звездаша, бивших саиграча и свих запослених у клубу који су имали срећу да проведу бар мало времена са тако харизматичним човеком.

Погледајте како је све то изгледало из угла тима КК Црвена звезда, а сигурни смо да сте и преко ваших ТВ пријемника испратили несвакидашњи перформанс!

 

View this post on Instagram

 

Nova sezona je počela u velikom stilu, ubedljivom pobedom i maestralnom igrom naših košarkaša, a da i uvertira bude u istom ritmu pobrinuo se menadžment Kluba. Ni novonastale okolnosti nisu sprečile da utakmica bude jedan veliki spektakl. Uvod u utakmicu je bio audio-vizuelni spektakl, koji je prikazao prelazak sa jednog vizuelnog identiteta na novi, a cigle i tvrđavu su zamenili DNK i linija života. ?⚪️? Teren je ukrašen i obojen našim bojama i simbolima u saradnji sa kompanijom @maximapaints. ?? Ovu priliku iskoristili smo i za poslednji pozdrav bivšem igraču Majklu Odžu. Pogledajte kako je sve to izgledalo iz ugla našeg tima, a sigurni smo da ste i preko TV-a ispratili ovaj nesvakidašnji performans! #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz #MaximaPaints #MichaelOjo

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on

Клуб је за вас припремио и репортажу целе утакмице на свом званичном Јутјуб каналу:

Претходни текстЗвездашице на врху Првенства Србије у планинском трчању
Следећи текстШампионски наступ каратиста Звезде на Првенству Србије