Кадеткиње максималним учинком до Јединствене лиге Србије

44

Кадетска селекција ККЖ Црвена звезда остварила је три победе на квалификационом турниру и обезбедила пласман у Јединствену лигу Србије.

Турнир је одржан од петка до недеље у СКЦ “Обреновац”, а првог дана генерација девојака рођених 2004.године и млађе, коју предводи тренер Немања Планојевић, била је убедљива против ЖКК Визуре 80-18.

Најефикасније су биле Јована Спасовски са 15 поена, Дуња Зечевић је убацила 12, Сара Васиљевић 11.

Другог дана црвено-беле су биле убедљиве и против КЖК Партизан 1953 резултатом 82-41. Дуња Зечевић је убацила 18 поена, Јована Спасовски 15, Тамара Ромчевић, Теодора Ивановић и Тара Дацић по 12.

Црвена звезда је прво место потврдила победом над домаћином турнира екипом Радничког из Обреновца у недељу, 91-62.

Анђела Улемек је убацила 20 поена, Тамара Ромчевић 18, Тара Дацић 17, а Сара Васиљевић 16 поена.

Црвено-беле нису наступиле у најјачем саставу на турниру, а тренер Планојевић је одлучио да прилику пружи и најталентованијих пиониркама.

Осим кошаркашица Црвене звезде, у Јединствену кадетску лигу Србије пласирале су се и кадеткиње КЖК Партизан 1953, које су такмичење у квалификационој групи завршиле на другом месту.

КЖК Црвена звезда је на квалификационом турниру наступио у саставу: Анђела Данић, Анђела Улемек, Сара Васиљевић, Теодора Ивановић, Магдалена Јанковић, Дуња Зечевић, Симона Матић, Јована Спасовски, Тамара Ромчевић, Мина Ђурђевић, Вања Дракул, Тара Дацић и Настја Прванов. Тренер Немања Планојевић, помоћник Немања Ненадић.

Такмичење у кадетској лиги Србије званично почиње 17.октобра.

Претходни текстПродаја сезонских карата до 15. октобра
Следећи текстЦрвено-бели убедљиви у Чачку за 2-0 у АБА лиги