Звезда почела поделу сезонских здравственим радницима

60

Фудбалски клуб Црвена звезда започео је поделу сезонских улазница медицинским радницима запосленим у Ковид болницама, који су изразили жељу да са трибина бодре црвено-беле током сезоне 2020/2021, а прво одредиште била је Хитна помоћ.

Наш клуб априла месеца донео је одлуку да све заинтересоване медицинаре, који се и у овом тренутку боре за здравље наших грађана награди сезонским улазницама. Управо тим гестом Црвена звезда је показала да мисли на све оне који месецима уназад улажу максималне напоре како би се изборили са невидљивим непријатељем који је погодио читаву планету.

На велико задовољство нашег клуба после пет месеци акције, коју је Црвена звезда организовала у сарадњи са Министарством здравља преко 700 здравствених радника којима је црвено-бела боја у срцу одазвало се и изразило жељу да изабраницима Дејана Станковића пруже подршку са трибина када за то буду постојали адекватни услови.

Поделу сезонских улазница улепшао је штопер нашег клуба Милош Дегенек, који је посетио Хитну помоћ и захвалио се херојима данашњице за храброст и пожртвованост коју су показали у претходном периоду.

Црвена звезда је још једном показала да је велики клуб, ово је само један пример да мислимо на све људе који се боре за наше животе. Част ми је што сам имао прилику да посетим здравствене раднике и уручим им сезонске карте, то је само мали знак пажње за њихов труд који су уложили у претходном периоду. Надам се да ће ускоро моћи да нас прате са трибина, а ми ћемо се потрудити да им вратимо добрим партијама на терену и да их обрадујемо победама– истакао је Милош Дегенек.

Милош Дегенек је искористио прилику да позове све навијаче црвено-белих да обезбеде сезонске улазнице и истакао да верује да ће се навијачи ускоро вратити на стадионе.

Веома нам је битна подршка навијача. Због ситуације у којој се налазимо њихово присуство на трибинама није било могуће од почетка сезоне, међутим верујем да ће се то ускоро променити. Навијачи су увек наш дванаести играч и позвао бих их да обезбеде сезонске улазнице, како би били у прилици да нас подрже када за то дође време – подвукао је Милош Дегенек.

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном изражава велико задовољство због броја захтева који је стигао на нашу адресу. У наредном периоду наш клуб ће се потрудити да медицинарима у што краћем временском року достави сезонске улазнице клуба за који навијају. Свим медицинским радницима желимо пуно среће у даљем раду, уз жељу да се ускоро видимо на трибинама стадиона „Рајко Митић“.

Претходни текстКК Црвена звезда мтс – Господине Бокан, откријте праве намере!
Следећи текстДруги пораз футсалера