Традиција се наставља: Црвена звезда окупила партнере и ове године

66

КК Црвена звезда мтс наставио је сјајну традицију. Уочи сваке сезоне, већ шест узастопних година, Клуб организује радионицу под називом ’’Workshop We Are The Team’’. Она увек за циљ има размену искуства између Клуба, његових пријатеља, партнера и спонзора, али и размену њихових међусобних искустава и стварање нових партнерстава и контаката.

Тако је било и овог пута. Међутим, локација је била измењена. Симболично, састанак је организован на центру терена дворане ’’Александар Николић’’. Присутни представници компанија Мтс, Идеа, адидас, Дунав Осигурање, Државна Лутрија Србије, „Old Spice“, „Bel Medic“, Стерлинг, Дечије Новине, ТДМ, „Cards Print“ и „Hell Energy“… седели су около Звездиног грба на центру терена и слушали уводно излагање комплетног менаџмента КК Црвена звезда мтс. Тема је била сумирање свега урађеног у претходној сезони која је нажалост услед глобалне пандемије изазване вирусом Ковид-19 била прерано окончана, а у фокусу је баш била прича о томе како су се Клуб и компаније које чине снажан спонзорски пул Црвене звезде изборили са свим невољама које је пандемија проузроковала. Општи утисак је да су искуства сваког понаособ била изразито значајна јер је ситуација непредвидива и да ће свима бити од велике користи овај разговор.

Радионица је протекла у веома пријатној и опуштеној атмосфери, ни мало чудно јер је јер реч о снажним брендовима који годинама успешно сарађују. И то је оно на шта је Црвена звезда веома поносна. Она има пријатље који су уз њу и када је тешко и када је лепо и без којих свакодневно функционисање Клуба не би било могуће. Задовољство је обострано и то представници клупских партнера нису крили, истицали су са поносом колико им је значајно то што су се везали уз бренд какав је Црвена звезда и чија снага надмашује границе региона.

Поред компанија који годинама чине Тим Црвене звезде, било је и нових представника и то из адидаса, бренда који је од 1. августа појачао црвено-беле. Представница адидаса Марина Крајновић није крила задовољство што се нашла у оваквом друштву.

Ово је био наш први састанак ове врсте и искрено сам одушевљена иницијативом клуба да нас окупи, упозна и повеже. Пратећи презентацију свега што је урађено у прошлој сезони остала сам затечена са колико енергије, ентузијазма и љубави овај тим приступа сваком пројекту и колико се бори за клуб. Право је освежење видети такву страст у послу данас. Пред нама је изазован период када ће брзина, иноватинвост и креативност у приступу одлучивати о победницима ван терена. Мој утисак је да тим који води Црвену звезду има и више од тога. Изузетно сам инспирисана постигнутим резултатима и мотивисана да са адидас тимом допринесемо новој Звездиној сезони за коју верујемо да ће бити још успешнија – истакла је Марина Крајновић.

МТС је компанија која је дуго година уз Црвену звезду и изразито значајан фактор у успешним сезонама које су иза црвено-белих. Готово током читаве срадње уз клуб је као представник мтс-а Драган Квачановић који је и шесту годину у низу био учесник једне овакве радионице:

Овом приликом желим да се захвалим још једном на позиву и лепо организованој радионици. Искористио бих прилику да честитам Црвеној звезди на великом признању, евролигашкој награди за други најбољи маркетинг у Европи. Заиста комплетан менаџмент клуба ради сјајан посао и маркетинг клуба функционише феноменално. Рекао бих најбоље у Србији када је спорт у питању. Имали смо прилику да разменимо мишљења са осталим партнерима клуба и да видимо шта нас све чека у новој сезони, које су нам предности, а које мане. Сви смо утврдили да упркос тешкој ситуацији за читав свет Црвена звезда мора даље и да ће наћи начин да се избори са свим недаћама. Ми смо ту да помогнемо. Трудићемо се да имамо још много заједничких пројеката у новој сезони као што је био случај претходних – истакао је Драган Квачановић.

Поред свих присутних на ’’We Are The Team’’ радионици, важан фактор у свакодневном раду Црвене звезде су и „Crowne Plaza“, ДПЦ, Интегралтехник, „Rancco“, Аик банка, Ауто Гарант, Вода Вивиа, Физио Груп, Факултет за Спорт, „Tickets.rs“, Накси радио.

Сумирање утисака ће трајати још неко време, али већ сви у глави имају који су следећи кораци. Црвена звезда је у пракси небројано пута показала да уме да се избори са највећим препрекама. Оно што се некоме чини немогућим, за менаџмент Клуба је само један нови изазов који ће уз вредан рад, много енергије и ентузијазма бити превазиђен.

То не би било могуће да Црвена звезда уз себе нема такве компаније и људе. Зато и овом приликом у име клуба кажемо једно велико

ХВАЛА!

Претходни текстЗвезда ТВ | Европски покер
Следећи текстЗвезда подигла лествицу