Николић: Победа за навијаче

62

Један од најмлађих фудбалера у тиму Црвене звезде, Вељко Николић није крио задовољство повом четвртог узастопног проласка црвено-белих у групну фазу европских такмичења. Наш млади репрезентативац је сумирао утиске после још једне победе нашег тима, а нови тријумф посветио је нашим навијачима.

Драго ми је што смо прошли даље у групну фазу. Ово је велики успех за све нас у Црвеној звезди. Није било битно где ће се играти, ми смо остварили наш циљ. Честитао бих свим играчима и стручном штабу на утакмици. Добро смо ушли у меч, тако треба и на свакој следећој утакмици. Последњих 15-ак минута смо ушли у мали проблем, али то ни то није било нерешиво. Пресрећан сам што смо прошли даље – у даху је изговорио Вељко Николић.

Звездин јуниорски репрезентативац врло добро зна колико је играње у другом по реду најквалитетнијем такмичењу искуство за младог фудбалера. Такође, Николић је ову победу посветио и нашим навијачима.

Биће ми драго уколико будем играо у Лиги Европе. За нас младе играче је то велики подстрек како би били што бољи и како би пружали још убедљивије игре. Ова победа иде пре свега нашим навијачима, па онда свим осталима. То су најбољи навијачи на свету, пронашли су начин да нам пруже подршку и хвала им за све. Окрећемо се утакмици у недељу, треба и то да победимо и онда имамо још више разлога за славље – подвукао је Вељко Николић.

Претходни текстИницијатива за организацију Општинске шаховске лиге
Следећи текстМркела: Постајемо редовни учесници европских такмичења