Мркела: Постајемо редовни учесници европских такмичења

42

Поносан због чињенице да је Црвена звезда и четврту годину у низу учесник континенталног такмичења је спортски директор нашег клуба Митар Мркела.

Ово је велики успех. Четврта година у низу да смо део Европе у фудбалском смислу и утисак је да постајемо редовни учесници континенталних такмичења. Бићемо у другом шеширу на сутрашњем жребу и то је још једна ствар која се променила у односу на раније године. Честитам играчима и стручном штабу, личном сам још увек под утиском свега што се десило – почео је Мркела.

Говорио је наш спортски директор детаљније и о вечерашњем мечу у ком је Црвена звезда савладала Арарат резултатом 2:1.

– Могли смо да преломимо утакмицу на време, али смо примили гол и ушли у неизвесност. Најважније је да смо победили и пласирали се у Лигу Европе. Формат је специфичан ове сезоне и сматрам да смо могли боље да прођемо да су се играли двомечи, поготово против Омоније. Квалитетнији смо од њих, али кад се игра једна утакмица и то у гостима, онда је то тешко.

Нема Мркела специфичне жеље пред сутрашњи жреб.

Кога год да извучемо, борићемо се и потрудити да будемо најбољи што можемо. Мислим да смо конкурентни у Лиги Европе и да смо у стању да обрадујемо навијаче – закључио је наш спортски директор.

Претходни текстНиколић: Победа за навијаче
Следећи текстЗвездини првотимци пробијају лед на ЕК у Дубровнику