Звездаши прикупили 239 јединица крви

100

У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржана је још једна акција добровољног давања крви у сарадњи са Институтом за трансфузију крви, а навијачи нашег клуба још једном су на делу показали хуманост.

Велики број навијача и овом приликом одазвао се на позив вољеног клуба у традиционалној акцији која се организује на нашем стадиону по 19. пут. У току данашњег дана укупно је прикупљено 239 јединица крви и на тај начин је настављена традиција помагања. Као награду за хумани гест звездаши су добијали 50% попуста у „Ред Стар“ шопу.

Црвено-беле присталице и овај пут су се представиле у најбољем светлу показавши да нису подршка само са трибина, већ и у важнијим, животним биткама.

Задовољство због дугогодишње сарадње са нашим клубом није крила ни Гордана Антуљесков, портпарол Института за трансфузију крви Србије.

Очекивања су била велика, с обзиром на искуство које смо стекли организујући акције у сарадњи са Црвеном звездом знали смо да емпатија, солидарност и хуманост не недостају свима онима којима су црвено-беле боје у срцу. Свака акција је организована када је то нама било најпотребније, то показује да навијачи Црвене звезде, уз управу клуба имају висок степен друштвене одговорности према заједници у којој живе. Изузетно ми је драго што смо још једном остварили велики успех и прикупили 239 преко потребних јединица крви – истакла је Гордана Антуљесков.

У 2019. години биле су огранизоване три акције „Црвено-бела крв“, а том приликом сакупљено је укупно 2648 јединица крви. Оборени су и рекорди. У августу је са 1488 једница крви постављен нови дневни рекорд! Такође, хуманитарна акција “Црвено-бела крв” добила је специјалну награду као најуспешнија добровољна акцију давања крви у историји Института за трансфузију крви Србије.

Звездаши су још једном показали да имају огромно срце!

Претходни текстПродаја сезонских карата у „Фан шопу“ и онлајн
Следећи текстТЕНТ-у три бода на Бањици