Резиме припрема кадета

76

Бисери који наступају за Црвену звезду и Графичар и који ће у сезони која је пред нама покушати да остваре што боље резултате у Кадетској лиги Србије, завршили су седмодневне припреме у Бајиној Башти.

Наши таленти припремали су се у хотелу “Зептер” и имали феноменалне услове за рад. Тим Срђана Стојчевског имао је само једну проверу и то против вршњака из Графичара у којој су тријумфовали резултатом 2:1 (Ракић и Радоњић), али су наши бисери рођени 2004. и 2005. године у Београду већ одиграли велики број пријатељских утакмица, што ће бити настављено и по повратку са припрема.

Задовољан сам како су припреме протекле. Све је било на врхунском нивоу што се услова тиче. Тренирали смо на вештачкој трави, имали добру проверу, уз то смо одиграли и контролни меч између нас. Дечаци су професионално приступили обавезама, а акценат припрема била је социјализација и подизање тимске комуникације, с обзиром на то да имамо велики број нових фудбалера. Наша екипа има велики потенцијал и сигуран сам да ћемо то показати током сезоне, али обавеза нам је да наставимо да радимо као и до сада – истиче Стојчевски.

Задовољан припремама је и капитен Јован Мијатовић.

Све је прошло у најбољем реду. Сјајна је атмосфера у екипи, предано се ради на тренинзима и то је рецепт за успех. Имали смо једну проверу у којој смо били добри, али сам сигуран да можемо много боље од тога. Наставићемо да тренирамо максимално како би остварили циљ, а он гласи – освајање Кадетске лиге Србије. Ми смо Црвена звезда, наша обавеза је да будемо први – храбро ће крилни нападач рођен 2005. године.

Кадети Графичара су, сем меча са Црвеном звездом у ком су изгубили 1:2 (Огњеновић), имали још једну проверу када су савладали фудбалере Слоге из Бајине Баште резултатом 7:0 (Кахвић два пута, Јовановић, Мелентијевић, Смиљанић, Матић, Огњеновић).

Претходни текстПавков се успешно опоравља
Следећи текстЗвездини репрезентативци