Павков се успешно опоравља

25

Робусни центарфор нашег тима Милан Павков, доживео је повреду ока на мечу 30. кола Суперлиге Србије против Пролетера, а његов опоравак протиче у најбољем реду и очекује се да буде спреман за почетак припрема које су заказане 11. јула.

После добијеног ударца, Павков је оперисан на Клиници за оториноларингологију и максиофацијалну хирургију Клиничког центра Србије и одређено му је мировање од недељу дана, као и неопходни контролни прегледи, како би спреман дочекао почетак наредне сезоне. Наш нападач је обавио преглед на ком је све прошло у најбољем реду, али се очекује да пре 11. јула, још једном оде на контролу и добије зелено светло да се прикључи чети Дејана Станковића у походу на нову шампионску титулу и европске успехе.

Нажалост, због ове повреде Павков, који је познат као неустрашив борац, је морао да изађе ван игре и да одмах напусти стадион, због чега није присуствовао церемонији доделе медаља за освајање 31. шампионске титуле. Наравно, наш клуб ће му првом приликом, када будемо играли утакмицу на Маракани, уручити медаљу шампиона Србије.