Шесто појачање за млађе селекције ККЦЗ – Ђорђе Марјанац

102

КК Црвена звезда мтс наставља са ангажовањем најталентованијих младих кошаркаша у региону.

Након Вудраговића, Топића, Гагића, Гачића, Мишића, нови члан нашег клуба је још један изузетно талентован млади кошаркаш Ђорђе Марјанац.

Марјанац родом из Бања Луке, рођен је 2004. године а претходне сезоне наступао је са великим успехом за екипу „Визуре“.

Ђорђе Марјанац је члан репрезентације Србије за играче до 15 и 16 година, један је од најталентованијих играча на позицији крилног центра и центра у свом узрасту:

Велики понос и част за мене, постао сам члан клуба који је највећи у целом региону и Србији. Овај долазак у Црвену звезду је и потврда да су сви моји кораци до сада били добри, и да сам на правом путу ка ономе што је мој циљ као и свим момцима који се налазе у клубу – а то је да стигнем до сениорске конкуренције и првог тима. Долазак у Црвену звезду је и велико задовољство за мог оца и моје баке сви су велики Звездаши. Знам већину момака из овог тима, знамо се и из репрезентације и са утакмица које смо играли. Преостаје нам да радимо, тренирамо и напредујемо – рекао је Марјанац приликом потписа вишегодишњег уговора са КК Црвена звезда који ће трајати до 2023.године.

КК Црвена звезда мтс наставља са активностима у прелазном року и у млађим селекцијама, као и у сениорском тиму, и о свему ће јавност обавештавати благовремено.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстИза југа Маракане – Освојили смо све
Следећи текстПлан летњих припрема