Николић и Петровић усрећили старије

68

Фудбалски клуб Црвена звезда наставила је и данас са акцијом помоћи члановима клуба старијим од 65 година и ветеранима, а мали знак пажње нашим звездашима делили су млади првотимци Његош Петровић и Вељко Николић.

Наш брендирани аутобус, поклон Фондације за потребе Омладинске школе, и данас је изазивао пажњу вијагујаћи улицама главног града Србије. Наш клуб је у сарадњи са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ обезбедила две тоне робе, која иде на адресе чланова и ветерана Црвене звезде.

Његош Петровић и Вељко Николић су момци који су и у ово време Ванредног стања због пандемије корона вируса били на располагању старијима у породици и комшијама па су са одушевљењем обавили свој данашњи задатак.

Диван, сунчан дан смо заокружили једним лепим дружењем са нашим звездашима. Наша екипа на годишњем нивоу има много хуманитарних акција али ова је необична, посебна. Упознали смо дивне људе, испричали су нам неке до сада неиспричане приче и заиста нам је пуно срце што смо дали скорман допринос да им дани у изоалцији што брже прођу. Звезда је још једном показала колико је велики клуиб а ми играчи смо ту да помогнемо. Надам се да смо усрећили ове људе – рекао је Петровић.

Две кесе поклона, једна из потрошачке корпе а друга са поклонима Црвене звезде, које су наши старији звездаши добијали су само мали знак пажње клуба. А, њихови одговори „чекамо да ово прође и да прославимо титулу“ много су значили младим првотимцима.

Постали смо богатији за једно необично искуство. Сви ти старији звездаши имали су занимљиву причу, говорили су нам о многим утакмицама из давних времена. Много воле Звезду и усрећили су ме колико и ја њих данас. Било је интересантно, драго нам је да смо успели да обрадујемо те дивне људе. Надам се да ћемо сви истрајати у овом времену и да ћемо се сачувати јер здравље је најважније – истакао је Вељко Николић.

Црвена звезда ће од понедељка наставити да дели пакете помоћи на адресе верних звездаша у Србији.

Претходни текстДика: Минхен је упознао шампиона
Следећи текстНа данашњи дан – Пала је и Херта у гротлу Маракане