#ОстаниКодКуће – почиње Звездин квиз

137

После Звездиног биоскопа, спремили смо још једну занимацију за ове пролећне дане без фудбала – од данас, чланови Клуба могу у званичној мобилној апликацији ФК Црвена звезда проверити своје познавање богате клупске историје а најуспешније учеснике квиза чекају вредне награде.

Док траје Звездин биоскоп, квиз ће сваког дана бити посвећен утакмици која је те вечери на програму – одлична прилика да се присетите важних мечева из прошлости одговарајући на питања у квизу у мобилној апликацији а затим утврдите знање уз снимак утакмице сваке вечери од 21 час на Звезда ТВ и клупском Јутјуб каналу. Овог четвртка уживамо уз незаборавно гостовање у Салцбургу.

Поени у квизу добијају се на основу тачног одговора на постављена питања као и брзине приликом давања одговора. Сваког дана наградићемо најуспешнијег учесника са две бесплатне карте за прву утакмицу у оквиру квалификација за УЕФА такмичења наредне сезоне за трибину по избору (Запад, Исток, Север).

Главне награде спремне су за најбоље учеснике целог #ОстаниКодКуће квиза – остварени резултати за сваки дан се сабирају и на крају ванредног стања прогласићемо најуспешније за цео период.

Прва награда је дрес Црвене звезде са потписом играча по избору добитника. Другопласирани ће добити две сезонске карте за запад за наредну сезону, трећепласирани за исток а четвртопласирани за север – напомињемо да сви добитници односно будући власници сезонских карата морају бити активни чланови клуба. Пета награда је најновија мајица из нашег шопа посвећена нашем тренеру „Један је Станковић Дејан“.

Могућност учешћа у квизу имају само активни чланови клуба – уплата чланарине могућа је путем интернета на сајту Буди део Звезде.

Такође, за учешће у квизу потребно је преузети најновију верзију апликације – у случају да телефон није извршио ажурирање аутоматски.

Претходни текстПриче из историје – Иван Тодоров
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Ранко Борозан