Вулић и Гобељић улепшали дан основцима

57

Дан пред утакмицу са Мачвом, која се игра сутра од 16 часова у Шапцу, фудбалери Црвене звезде провели су у дружењу са школарцима Основне школе „Влада Аксентијевић“.

Овога пута су Милош Вулић и Марко Гобељић посетили Основну школу „Влада Аксентијевић“ на Палилули и тако улепшали дан најмлађим основцима.

Преко 250 малишана из школе је са нестрпљењем чекало да се појаве наши играчи. По доласку у школу, дочекани су громогласним аплаузима, а малишани су одмах кренули да трче ка својим идолима, да се упознају, фотографишу и поразговарају.

Наравно, ни овога пута нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљено причали о дану за памћење. Такође, наши фудбалери су насмејани делили аутограме најмлађим навијачима, а малишани су нестрпљиво чекали да добију успомену за коју смо сигурни да ће чувати до краја живота. Није изостало ни уобичајено фотографисање, а осмеси основцима нису силазили са лица.

Био је то свакако дан који ће основци заувек памтити, а наши фудбалери су још једном имали прилику да уживају са најмлађим навијачима. Наш клуб ће и убудуће наставити да посећује основне школе. Идеја је да се дружењем са децом код садашњих и будућих звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Фудбалски клуб Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у Основној школи „Влада Аксентијевић“ који су учинили све да ђаци и фудбалери уживају у данашњем дружењу.

Основци, видимо се!

Претходни текстЗвездиним странцима прија Мачва
Следећи текстУ сусрет противнику – Мачва