Никола Манојловић потписао први професионални уговор са КК Црвена звезда мтс

74

Јуниор Црвене звезде и један од најталентованијих играча рођених 2002. године, Никола Манојловић потписао је у четвртак уговор са црвено-белима на четири и по године!

Никола је капитен јуниорске селекције КК Црвена звезда мтс и само је наставио низ играча који су постепено развијали потенцијал кроз млађе селекције нашег клуба и потписивали прве професионалне уговоре са црвено-белима!

Рођен у Новом Саду 14. фебруара 2002. године, висок је 2 метра и игра на позицији ниског крила. Поред клупских прошао је кроз млађе селекције репрезентације Србије. На недавно завршеном турниру АНГТ “Марко Ивковић” изабран је у идеалну петорку шампионата уз учинак од 14 поена и по 5 скокова и асистенција у просеку током турнира.

Да се не понављам и да не звучи као фраза, али заиста је потписивање уговор са Црвеном звездом велика част за мене. Вредно сам радио и тренирао како бих дошао у ову позицију. Практично ово представља тек почетак, јер тек предстоји још више тренинга, усавршавања и рада. Имам велику жељу да напредујем, одужим се свима, на првом месту мом клубу што верује у мене и надам се да ћу у наредном периоду испунити очекивања и напредовати као играч – рекао је приликом потписа првог професионалног уговора нови сениор КК Црвена звезда мтс, Никола Манојловић.

Неколико недеља пре Николе, са првим данима пунолетства, свој први професионални уговор са клубом потписао је још један изузетно талентован играч Филип Анђушић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Бијељина дише за Црвену звезду
Следећи текстБасконија боља од Црвене звезде