Звезда пружила снажан отпор Југу

135

Ватерполисти Црвене звезде доживели су пораз од Југ Адриатик осигурања резултатом 19:15 у 12. колу Триглав регионалне лиге у доигравању од 1. до 5. места.

Голеада је кренула од самог почетка меча. Домаћи су повели и постепено увећавали предност која је на крају прве четвртине износила 7:3. Звезда је у наставку игре приказала одређени квалитет и до краја првог полувремена успела да приђе на 11:9.

У трећем делу водила се велика борба, наша екипа је прилазила на само гол заостатка, а домаћи су брзо правили разлику коју је Звезда успевала да неутралише и пред крај последњег периода уђе са минусом од два гола. Ипак, ватерполисти Југа су успели да без већих проблема приведу меч крају и забележе тријумф – 19:15.

Најефикаснији у тиму Игора Милановића био је Петар Касум са 5 голова. Милош Вукичевић је постигао 4, Вељко Танкосић 3, Марко Радовић 2, а Вук Милојевић један погодак.

Наредни противник ватерполистима Црвене звезде биће Јадран из Сплита.

ЈУГ АДРИАТИК ОСИГУРАЊЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 19:15 (7:3, 4:6, 5:5, 3:1)

Дубровник – Базен: Груж. Судије: Јошко Пранчић и Андрија Ђурашковић. Играч више: Југ 12(5), Црвена звезда 9(0).

ЈУГ: Попадић, Мацан 1, Фатовић 5, Лончар 1, Кржић, Томасовић 1, Лозина, Меркулов 2, Папанастасију 1, Жувела 2, Бенић 3, Обрадовић 2, Јарак, Стахор 1. Тренер: Вјекослав Кобешћак.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 3, Касум 5, Глигоријевић, Васин, Илић, Радојевић, Милојевић 1, Вукичевић 4, Гусаров, Радовић 2, Стојановић. Тренер: Игор Милановић.

Претходни текстДушко Тошић тренира са Звездом
Следећи текстПораз рукометаша у 91.дербију