Душко Тошић тренира са Звездом

77

Некадашњи првотимац Црвене звезде, Душко Тошић, због паузе која је настала у кинеском првенству, услед епидемије корона вируса, налази се у Београду где тренира са изабраницима Дејана Станковића.

Данас су наши фудбалери наставили са тренинзима, а на помоћном терену нашег стадиона поново смо видели старо лице. Тошић је добио је дозволу од свог матичног клуба Гвангжуа да тренира у Београду са црвено-белима, а исто тако га је Дејан Станковић радо прихватио на тренинзима. Докле год буде трајала пауза у кинеском првенству, Тошић ће бити ту да појача конкуренцију на Звездиним тренинзима, а потом се враћа у Кину.

Звезда је мој клуб. Логично је да, када већ имам ову принудну паузу, наставим да тренирам и то баш овде у Звезди. Срећан само што није постојала дилема да радим са црвено-белима. Наравно, када се пауза заврши, вратићу се у Гвангжу који ми је дозволио да овде радим са Дејаном Станковићем и његовим тимом. Потрудићу се да, док сам овде, кроз рад и добру атмосферу помогнем Звезди на тренинзима – истакао је Душко Тошић.

Претходни текстЗвезда ТВ | Како су кренули Звезда и Деки
Следећи текстЗвезда пружила снажан отпор Југу