Рекордна победа, најбоља посета… Спектакл!

64

Утакмица између Црвене звезде мтс и Бајерн Минхена приредила је јединствени спектакл свим звездашима како на терену, тако и ван њега. То је била својеврсна награда за навијаче који су у великом броју дошли у ’’Штарк арену’’ да бодре црвено-беле на премијери у 2020. години. Број од 16.824 навијача представљао је рекорд 17. кола по посети у Евролиги!

Звездаши су заиста имали прилику да уживају у савршеној представи изабраника Драгана Шакоте. Они су контролисали сва дешавања на терену и на крају остварили најубедљивију победу Црвене звезде у историји евролигашког такмичења. Бројке су егзактне, оне не лажу, а резултат 93:63 пише се у историју клуба са Малог Калемегдана.

Међутим, требало би да се вратимо бар на кратко на почетак. Готово 17.000 навијача је и пре првог судијског подбацивања кренуло да даје снажну подршку својим љубимцима на терену, а атмосфера се додатно подгрејала када је на сцену ступио јединствени аудио-визуелни спектакл какав на европским теренима може да се види само на мечевима Црвене звезде.

Феноменални ефекти обасипали су терен, а аудио ефекти су се готово савршено мешали са гласном подршком карактеристичном за Звездине утакмице. Све то је кретивни тим КК Црвена звезда мтс овековечио, а да ниједан опис речима није довољан доказаће вам наредних неколико минута овог видео записа:

А ван терена, посебно за оне најмлађе било је спремљено једно велико изненађење. Већ на претходној евролигашкој утакмици против Олимпијакоса Звездаши су могли да се упознају са ’’Dream tem Booth“-ом који је до сада био резервисан искључиво на утакмицама најскупљег тима на планети, НФЛ франшизе Далас Каубојса. Овај интерактивни киоск који је приредила Црвена звезда у сарадњи са премијер партнером Евролиге компанијом ’’7 Days’’ је и овог пута изазвао велико интересовање, најмлађи Звездаши су разбили сваку баријеру стидљивости и стрпљиво чекали у реду за својеврсну успомену. Њихови хероји, кошаркаши Црвене звезде, овог пута интерактивни, али то заиста нико не би могао да каже када погледа фотографију, позирали су са њима и оставили им успомену за памћење.

Са фотографијом, али и вредном победом у џепу, Звездаши јуниори отишли су кући богатији за једну велику успомену више које им је подарила Црвена звезда. Добро, било је и оних старијих који су желели фотографију са својим омиљеним кошаркашем, али као и увек ми ћемо предност дати најмлађима. Сви они имали су могућност да учествују у наградној игри тако што ће своју фотографију објавити на инстаграму и искористити прикладан ’’хаштег’’. А како је то изгледало можете погледати на следећем видео клипу:

Претходни текстДан када смо победили у првом вечитом дербију
Следећи текстМркела: Подмлађујемо тим!