Интерактивни фото киоск и против Бајерна

94

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс спремио је још један леп поклон за све своје навијаче који ће подржати свој клуб на битном евролигашкој утакмици са Бајерном 2. јануара у Штарк Арени. Као и на утакмици са Олимпијакосом, посетиоци ће моћи да се и против Бавараца врате кући са вредним сувениром – виртуелно направљеном фотографијом са кошаркашима Звезде!

Наиме, у сарадњи са премиум партнером Евролиге и називним спонзором Еврокупа „7DAYS“ и агенцијом „365ADS“, на утакмици са Олимпијакосом представљен је „Dream Team Booth“ који су до сада спортски заљубљеници могли да виде искључиво на утакмицама најскупљег клуба на планети, чувене НФЛ франшизе Далас Каубојса. Интерактивни киорски ће поново бити доступан за бесплатно коришћење и на утакмици са Бајерном

На северном улазу Арене, на постављеном интерактивном дисплеју гледаоци могу још једном да изаберу три омиљена играча са којима ће се потом фотографисати. Само једним кликом изабрани кошаркаши Звезде виртуелно улазе у кадар и постављају се за фотографисање заједно са навијачима.

Овако је било на прошлој утакмици:

Сви учесници активације добиће поново фотографије као трајну успомену односно исту фотку са својим љубимцима послату на е-маил адресу. Додатна награда Црвене звезде и премиум партнера Евролиге „7DAYS“ биће опет и наградна игра за оне гледаоце који ће на лицу места објавили своју фотографију на Инстаграм налогу уз #DreamTeamBooth.

Претходни текстСрећна Нова година!
Следећи текстЦрвена звезда дочекује Бајерн