Потписан уговор са хотелом „Аквалина“

107

Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је четворогодишњи уговор о пословно-техничкој сарадњи са хотелом „Аквалина“ из Охрида, у коме ће припреме обављати наша Омладинска школа.

У медија центру стадиона “Рајко Митић”, одржана је данас конференција за штампу поводом новог “појачања” у спонзорском пулу Црвене звезде. Присутнима се прво обратио председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Желео бих да се захвалим добром колективу из Северне Македоније који је у Црвеној звезди препознао бренд са којим жели да сарађује. Нама ова акција посебно погодује, јер знамо да смо из Северне Македнојие имали значајна фудбалска имена која су обележила историју Црвене звезде. Имајући у виду чињеницу да велики број људи из Северне Македоније навија за Звезду, ова сарадња која се пре свега односи на наше млађе категорије, имаће посебан значај, јер ће се наша деца у тој средини осећати као на стадиону “Рајко Митић”. Њихов рад пратиће велики број људи који воле наш клуб. С друге стране, верујем да ће и компанија ГС група, имати корист од тога што ће Црвена звезда бити на припремама у Охриду, у хотелу „Аквалина“ – истакао је Мијаиловић.

Уговор о сарадњи потписан је на четири године, а задовољство због тога изразио је и извршни директор хотела Александар Станковски.

Хвала Црвеној звезди и људима који су омогућили да и ми будемо део спонзора клуба који је најуспешнији, не само на просторима бивше Југославије, већ и у читавој југоистичној Европи. Надам се да ће сарадња бити успешна, а уговор који је потписан на четири године ће бити и продужен, тако да нисмо ограничени роком. Радује нас чињеница да у Охрид долази Црвена звезда да се припрема. И то још омладинске селекције од којих се много очекује у клубу. Имамо велики број терена и све услове који су неопходни за рад. Када су наши људи из Северне Македоније били у Звезди, постизали су велике успехе заједно са клубом, а мислим да ће и ова сарадња помоћи бившем европском и светском прваку да буде још бољи. Надам се да ће уговор бити успешан за обе стране – рекао је Станковски

На његове речи се надовезао и менаџер продаје хотела Илче Димитријески.

Драго нам је због потписивања уговора. Надамо се да ће наш хотел пружити све услове за тренинг и помоћи успесима клуба у наредном периоду. Парафирањем сарадње, хоћу да вас обавестим да клуб отвара врата за све људе и породице из Србије, као и за све навијаче Црвене звезде. Идемо напред ка томе да и ми као хотел постижемо успехе у складу са Звездом. Надам се да ћемо бити добри домаћини и да ћемо се представити као најбољи хотел – рекао је Димитријески.

Одушевљење због сарадње исказао је и директор наше Омладинске школе Драган Младеновић.

Хтео бих да се захвалим људима из хотела „Аквалина“ што су препознали наш квалитет и величину. Направили смо прави потез. Пружамо феноменалне услове за рад Омладинске школе и деци подижемо услове за рад на још већи ниво. Надам се да ће ова сарадња бити плодоносна у смислу успеха. Омладинска школа има добру сарадњу са Северном Македонијом и често нам долазе деца из суседне државе. Наша сарадња може само да расте и доноси позитивне бенефите. Хвала им на томе што су препознали наш потенцијал. Даћемо све од себе да то оправдамо – подвукао је Младеновић.

Хотел „Аквалина“ налази се на шест километара од центра града, на путу Охрид-Свети Наум.

Претходни текстЗвездина младост – Његош, Вељко и Никола
Следећи текстЗвезда 20. клуб еврокупова свих времена