Направи свој дрим тим и фотографиши се са кошаркашима Звезде

59

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс је ове сезоне подигао организацију утакмица на ниво који је до сада био незамислив на овим просторима. Најава утакмица која је по свим параметрима у самом врху не само евролигашких догађаја, већ и утакмица у свим спортовима широм Старог Континента, остављала је без даха све Звездаше. Јединствени аудио и визуелни спектакл, бројне анимације пре и током утакмице употпунили су слику Београда као европске кошаркашке престонице. А, сада смо одлучили да наше утакмице обогатимо још једним несвакидашњем садржајем.

Наиме, у сарадњи са премиум партнером Евролиге и називним спонзором Еврокупа, брендом 7DAYS, на утакмици са Олимпијакосом навијачи ће имати прилику учествују у активацији Dream Team Booth у чијој реализацији учествује и 365ADS.

На јужном улазу „Штарк арене“, биће постављен интерактивни фото киоск, где ће гледаоци моћи да изаберу три омиљена играча са којима ће се фотографисати. Кликом на велики дисплеј, изабрани кошаркаши Звезде буквално ће виртуелно ушетати у кадар и поставити се за фотографисање заједно са навијачима, који ће потом фотографију моћи да иштампају или да је себи пошаљу на е-маил.

За оне гледаоце који се одлуче да на лицу места објаве своју фотографију направљену у виртуелној активацији на Инстаграм налогу уз #DreamTeamBooth стичу право да се такмиче за вредне награде – дрес, мајицу и шал КК Црвена звезда. Свакако за све учеснике, компанија 7DAYS је на лицу места спремила слатке поклоне.

Након чувене НФЛ франшизе Далас Каубојса који су у августу представили овакав концепт интеракције са навијачима на утакмицама, ово ће бити први пут да један европски клуб омогући свим својим гледаоцима да поред самих дешавања на терену, дођу до прилике да се макар виртуелно приближе својим љубимцима и добију трајну успомену.

Звездаши, чекамо вас!

Претходни текстХвала ти Милоје!
Следећи текстМарко Јагодић Куриџа у Црвеној звезди!