Црвена звезда и Гаспром њефт прудужили сарадњу

52

Гаспром њефт је продужио уговор о сарадњи са фудбалским клубом Црвена звезда.

Гаспром њефт сарађује са нашим фудбалским клубом током последњих 10 година, а у складу са новим споразумом компанија остаје генерални спонзор Црвене звезде до средине 2022. године.

Наша сарадња са Црвеном звездом је својеврстан симбол односа Гаспром њефта према земљи у којој компанија већ више од 10 година успешно учествује у развоју енергетског сектора, као и према грађанима Србије. Црвена звезда је један од најтрофејнијих клубова, који има огромну армију навијача, и то не само у Београду, већ и на територији целе бивше Југославије. Ми видимо спонзорски уговор као ефикасан маркетиншки инструмент промоције наше ГАЗПРОМ мреже бензинских станица и мазива бренда Г-Енергy на Балкану. Црвена звезда нас годинама радује како постигнутим спортским резултатима, тако и развојем академије клуба. Потписивање новог споразума је логичан корак у наставку наше дугогодишње сарадње – изјавио је Александар Дибаљ, члан Извршног одбора Гаспром њефта.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић захвалио се Гаспром њефту на поверењу.

Наставак сарадње је одлична вест не само за наше навијаче, већ и за српски фудбал у целини. Гаспром њефт је подржавао Црвену звезду у најтежем, али и за клуб најуспешнијем периоду у новијој историји. Сигуран сам да су испред нас нове победе и успеси, за које је пођеднако заслужна и руска компанија. Симбол тих победа је лого на дресу фудбалера Црвене звезде – изјавио је након потписивања уговора Звездан Терзић.

Претходни текстЕЛ: Пораз од ЦСКА у Москви
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда мтс – Велика казна ЕЛ као последње упозорење