Звезда посетила Богословију

83

Делегација Црвене звезде посетла је најстарију београдску школу “Богословију” која је основана још 1810. године.

Данас је у просторијама Богословоског факултета у Београду приређена мала свечаност. Ректор београдске Богословије Др Драган Протић угостио је делегацију нашег клуба која је наставила традицију посета институцијама од великог значаја.

Делегацију су на челу са председником Светозаром Мијаиловићем и генералним директором Звезданом Терзићем чинили су и спортски директор Митар Мркела, шеф стручног штаба Владан Милојевић и првотимци Милош Дегенек и Марко Марин.

Ректор београдске Богословије Др Драган Протић није крио задовољство поводом ове посете црвено-белог табора.

У овој школи уче многи навијачи Црвене звезде. Пре свега, Звезда је највећи клуб на нашим просторима и томе сведоче резултати и историја коју су црвено-бели исписали. Пожелео бих управи и играчима да у наредном периоду буду још бољи и да донесу још више радости нашем народу -нагласио је Протић.

Генерални директор Звездан Терзић истакао је задовљство посетом најстарије школе у Београду.

Почаствован сам што смо били гости београдске Богословије. Ми одржавамо блиске односе са српском-православном црквом, надам се да ћемо се чешће дружити са вама у временима која су пред нама – рекао је Терзић.

Наш првотимац Милош Дегенек обрадовао је и ученике који су нестрпљиво чекали да се фотографишу.

Драго ми је што сам данас био у најстаријој школи у Београду. Посетили смо много школа, али ова је по свему посебна – истакао је наш првотимац.

Ректор факултета спровео је нашу делегацију кроз просторије факултета и интерната за студенте, а током пријатног разговора уследило је и размењивање поклона. Потом су наши домаћини спремили и пригодан ручак, а све се завршило срдачним поздравима и лепим жељама.

Претходни текстМатић и Бурмаз задовољни жребом
Следећи текстЈелић: Верујем у пролазак