Панков: Навијање је било феноменално

105

Фудбалери Црвене звезде савладали су екипу Вождовца на домаћем терену резултатом 2:0 у оквиру 18. кола Суперлиге Србије, а Радован Панков изнео је утиске по завршетку утакмице.

Знамо да је Вождовац екипа која има специфичну игру, сваки њихов напад креће од голмана. Чврст су тим, не одступају од свог стила игре. Успели смо да победимо вечерас одличног противника, који посебно добро игра на гостујућем терену. Савладали су нашег вечитог ривала, то довољно говори. Ми смо показали квалитет, играли смо добро, нарочито у другом полувремну. Посебно сам задовољан игром у другом делу утакмице када смо имали доста добрих прилика за гол. Веома ми је драго што су нас навијачи подржали, навијање је било феноменално вечерас. Они су уз нас на свакој утакмици, не постоји разлика да ли играмо на нашем стадиону или гостујућем терену. Много нам значи њихова подршка, сигуран сам да ће бити уз нас и у среду када нас очекује нова утакмица у Суперлиги – рекао је штопер црвено-белих.

Говорио је Радован Панков о изазовима који наше играче очекују у наредном периоду.

Окрећемо се сусрету против Младости из Лучана. Нема времена за одмор, већ у среду играмо нову утакмицу. Веома је битно да се добро припремимо за тај дуел и наставимо победнички низ и на гостујућем терену. Очекује нас густ распоред у наредном периоду. Најбитније је да добро одиграмо у првенству, а затим да се посветимо утакмици која нас очекује у Атини против Олимпијакоса – закључио је Панков.

Претходни текстМилојевић: Добра реакција тима
Следећи текстПораз Звезде у полуфиналу Купа Србије