Милојевић: Добра реакција тима

84

Утиске након управо завршене утакмице у којој је Црвена звезда савладала Вождовац (2:0), изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

Врло битна утакмица за нас са психолошког аспекта. Било нам је важно да покажемо реакцију после Бајерна и пораза који смо доживели. Није било лако, јер нам је у госте дошла озбиљна екипа за коју смо морали максимално да се припремимо. Срећан сам због реакције играча коју сам данас видео. Када добијете лекцију, као што смо је ми добили пре неколико дана, онда из свега тога морате да изађете јачи. Фудбал је такав да нема минулог рада и тога смо свесни. Највећи утисак на мене је оставила феноменална публика. Навијачи су у великом броју дошли да нас подрже и морам да кажем да су они најбољи део свега онога што се дешава у Црвеној звезди у последње време.

Само речи хвале имао је Милојевић за колегу Коковића, али и за стил игре који негује Вождовац.

Они играју сјајан фудбал и имају своју филозофију која је атипична за Србију. Прекинули смо им низ утакмица са постигнутим поготком. Знали смо, још на полувремену, да ће морати да дође тренутак у ком ћемо да постигнемо гол, али ми је жао што раније нисмо решили меч. Ипак, Вождовац је показао велики потенцијал, пре свега голман Илић који се истакао сјајним одбранама. Ми смо у тешком ритму, већ у среду нас очекује утакмица са Младости и окрећемо се том изазову – рекао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Вождовац 2:0 (0:0)
Следећи текстПанков: Навијање је било феноменално