Генијалци велика подршка Црвеној звезди

88

КК Црвена звезда мтс савладао је Валенсију у 11. колу Евролиге. Утакмица са пуно набоја и страсти донела је бројне утиске на самом терену, али и мимо њега. А, тик поред терена на местима тик уз клупу црвено-белих, такозваном ’’премијум корту“ били су млади генијалци.

Наиме, у организацији КК Црвена звезда мтс и компаније ИДЕА специјални гости клуба на овој утакмици били су ученици математичке гимназије који су на међунардној Олимпијади освојили бројна признања из области математике, физике, хемије и астрономије. То су освајач бронзе из области физике Богдан Рајков, освајач брозне из области математике Јован Торомановић, освајач бронзе из области хемије Михаило Милошевић, освајач сребра из области математике Милош Милићев и добитник похвале из области физике Добрица Јовановић. Ученици математичке гимназије су изашли и на паркет, добили пригодне поклоне које су обезбедили Црвена звезда и компанија ИДЕА и задужили громки аплауз Звездине публике.

А, на самој утакмици они су били велика подршка црвено-белима и здушно су их бодрили целу утакмицу, а шампиони врло лако препознају шампионе. На спортском терену или у прорачуну, карактер и снага воље су веома битни. То се још једном у пракси показало и у утакмици између Црвене звезде и Валенсије.

Мени је било веома интересантно јер смо били буквално поред кошаркаша и у тренуцима када су били тајмаути, толико је било мало места између нас да сам имао утисак да сам део екипе. Било је веома интересантно навијање и амбијенти, али и прилика да попричамо са неким од играча Црвене звезде који су били расположени за разговор и сликање. Захвалио бих се свима из Црвене звезде што су нас позвали и што смо имали привилегију да из првих редова осетимо атмосферу са једне овакве утакмице – истакао је Михаило Милошевић.

Клуб са Малог Калемегдана је желео овом приликом да покаже да је веома лепо бавити се науком и да цени велика достигнућа која постижу млади генијалци. Нема сумње да је пред њима светла будућност.

Претходни текстМилојевић: Улазимо у циљну равнину
Следећи текстНа данашњи дан – Освојен је први Куп