Црвена звезда на Сајму спорта

88

КК Црвена звезда мтс и ове године имаће важну улогу на Сајму спорта који се од петка 22. новембра до недеље 14. новембра одржава у Хали 1 Београдског сајма.

И ове године наш клуб имаће активну улогу, учествоваће у промоцију спорта и свих вредности које су од изузетне важности за наше друштво.

КК Црвена звезда мтс уз велику помоћ Спортског Савеза Србије припремио је, и учествоваће у бројним манифестацијама за све поклонике спорта и кошарке, које ћемо промовисати током трајања целокупног трајања сајма, а у суботу 23.11.2019. године одржаће се главни догађај у Хали 1 на централном терену (од 13-16 часова), на коме ће учествовати и многобројни чланови велике црвено-беле породице.

КК Црвена звезда мтс биће заступљена током три дана “Сајма спорта” на више начина у Хали 1: Промовисаћемо шклу кошарке, кампове нашег клуба… Такође, сви заинтересовани биће у прилици да се учлане у наш клуб, а у име клуба осим чланова наших млађих селекција, кошаркашица ККЖ Црвена звезда биће присутно и неколико првотимаца КК Црвена звезда што довољно и на најбољи начин говори колики значај клуб придаје оваквим манифестацијама које за циљ имају промоција спорта.

Многобројни посетиоци Сајма спорта и ове године биће у прилици да на штанду КК Црвена звезда купе званичне артикле нашег клуба И добију све сервисне информације око рада кампова, уписа у наше школе кошарке и остале додатне информације.

Дођите и будите уз Црвену звезду, чекамо Вас!

Претходни текстРаспоред утакмица и најава преноса млађих категорија
Следећи текстТри вечита дербија за викенд