Пет година од велике трагедије – Јагода живиш!

96

Дана 21.новембра 2019.године навршава се пет година од како је трагично настрадао навијач Црвене звезде, Марко Ивковић .

Наш “Јагода” је мучки убијен у нападу на групу навијача нашег клуба у Истанбулу у унапред припремљеној заседи, уочи меча Галатасараја и Црвене звезде у Евролиги, тог петка 21.новембра 2014.године.

Сахрањен је три дана касније на Бежанијском гробљу. Од тог убиства прошло је тачно пет година, а ни данас породица, пријатељи, КК Црвена звезда, сви којима је црвено-бела боја при срцу, сви размни, добронамерни, не добијају одговор на једино питање – зашто је момак коме је једини грех био што је бескрајно волео своју Црвену звезду морао да изгуби свој живот?

КК Црвена звезда ће на сваки могући начин чувати сећање на Марка Ивковића дечака који је волећи своју Звезду, само желео да буде уз свој тим и бодри га на утакмици у Истанбулу.

И ове сезоне, у фебруару 2020.године наш клуб организоваће квалификациони турнир Евролиге који у знак сећања на нашег “Јагоду” од 2016.године носи назив “Марко Ивковић”.

Претходни текстУспешна недеља за млађе селекције Црвене звезде
Следећи текстИза југа Маракане – Звездини петлићи у Графичару без пораза