Увек уз Звезду! Сада је важно!

60

КК Црвена звезда мтс у четвртак од 19 часова у дворани ’’Александар Николић’’ дочекује екипу Химкија. Московљани се налазе у сјајној форми, остварили су чак четири победе у пет кола Евролиге, а последња убедљива над Панатинаикосом довољно говори о снази ривала.

Црвено-бели су прошли кроз турбулентан период, а календар такмичења им није савезник. Међутим, нико не тражи било какав изговор, већ само подршку за све веће и веће изазове који следе у наредном периоду. Један од њих је свакако утакмица са Химкијем у нашој кући.

Зато позивамо све Звездаше да буду као једно и да и овог пута приреде црвено-белима јединствени амбијент у ком они као по правилу покажу највише. Од првог до последњег минута потребна је енергија са трибина, а онда нема сумње да ће изабраници Андрије Гавриловића бити они прави.

КК Црвена звезда мтс зато подсећа све, да дођу у халу знатно раније због детаљних контрола на улазима и прилазима хали који су ограниченог капацитета.

Клуб такође подсећа да је током претходних сезона плаћао огромне своте новца за казне због бачених предмета, закрчених пролаза, неспортског навијања…зато апелујемо на све да бучно навијају, али искључиво у оквиру фер плеја.

Сада је важно!

Претходни текстИза југа Маракане – Звездина седморка предводи репрезентацију
Следећи текстПоповић: Спремни за Пролетер