Звездини бисери – 24 бода протеклог викенда

50

Црвено-бели бисери који стасавају на теренима иза југа Маракане су протеклог викенда остварили 24 поена у укупно десет одиграних сусрета. Најубедљивији су били млађи кадети који су савладали Интернационал (7:0), а пажњу на себе, остварним хет-триком, скренуо је Жељко Гаврић, изданак наше Омладинске школе који се кали у Графичару.

Наши бисери који стасавају у дресу сениорског тима Графичара остварили су победу у дербију 11. кола Прве лиге Србије савладавши Динамо из Врања (4:2) и тако задржали лидерску позицију на табели. Играч утакмице био је Жељко Гаврић који је постигао хет-трик, а у стрелце се уписао и Југ Станојев.

1. Графичар- 6 победа, 3 ремија и 2 пораза- 21 бод

2. Металац- 6 победа, 1 реми и 4 пораза- 19 бодова

3. Динамо Врање- 5 победа, 3 ремија и 3 пораза- 18 бодова

У оквиру деветог кола Омладинске лиге Србије састали су се Графичар и Црвена звезда. Наши омладинци су савладали бисере који се кале у нашој филијали (4:1). Двоструки стрелац за наше омладинце био је Марко Дедијер, а поготке су постигли и Миловановић и Радуловић, док је прецизан за нашу филијалу био Шевић.

1. Бродарац- 7 победа и 2 ремија- 23 бода

2. Црвена звезда- 6 победа и 3 ремија- 21 бод

3. Партизан- 6 победа, 2 ремија и 1 пораз- 20 бодова

————————-

8. Графичар- 4 победе, 1 реми и 4 пораза- 13 бодова

И у Кадетској лиги Србије састали су се Графичар и Црвена звезда, а резултат је био идентичан, поново у корист црвено-белих јуниора (4:1). Голове за тим који са клупе предводи Марко Неђић, постигли су Кнежевић, Н. Митуљикић, Бачанин и Максимовски, док је прецизан за тим Николе Ђуровића био Јанковић.

1. Црвена звезда- 7 победа, 1 реми и 1 пораз- 22 бода

2. Чукарички- 6 победа, 1 реми и 2 пораза- 19 бодова

3. Раднички Ниш- 6 победа, 1 реми и 2 пораза- 19 бодова

————————-

8. Графичар- 3 победе, 3 ремија и 3 пораза- 12 бодова

Млађи омладинци Графичара ремизирали су у сусрету против Синђелића (1:1), једини погодак за наше бисере постигао је Ловрић, док је утакмица млађих омладинаца Црвене звезде која је требала да буде одиграна против Рада- одложена.

Наша најубедљивија селекција протеклог викенда била је она коју са клупе предводи Владимир Вучић. Наши млађи кадети су савладали Интернационал (7:0), двоструки стрелац био је Матић, а поготке су постигли и Бубањ, Николашевић, Бошковић, Шљивић и Ђурић. Успешна је била и наша генерација 2004. која стасава у Графичару, побеђен је ГСП Полет, а два поготка дело су Андрије Урошевића.

Једнако успешни били су и пионири. Ученици Срђана Бугарског савладали су Раднички из Обреновца (4:0), двоструки стрелац био је Андреј Шкобаљ, а по гол су постигли Гојков и Сукачев. Таленти које са клупе предводи Милош Милошевић и који наступају за пионирску селекцију Графичара савладали су Студентски Град (1:0), а једини стрелац на мечу био је Ђорђевић.

Обе селекције млађих пионира су гостовале и обе су ремизирале идентичним резултатом. Раднички Нови Београд и Црвена звезда одиграли су 0:0, а без голова је завршен и вечити дерби Б тимова, у ком су сусрели Партизан Б и Црвена звезда Б.

Претходни текстБратство са Олимпијакосом најсјајније до сада
Следећи текстЗвезда ТВ | Братство каквог нема