Звезду гледало преко 2.000.000 људи

75

Фудбалери Црвене звезде синоћ су остварили велики тријумф победом против екипе Олимпијакоса резултатом 3:1. Као и увек, меч црвено-белих је имао велику пажњу гледалаца па је и овога пута Звезда била најгледанија у земљи.

Синоћ се на Маракани окупило више од 43.000 навијача који су били сведоци великог успеха изабраника Владана Милојевића који су головима Вулића, Милуновића и Боаћија дошли до прва три бода ове сезоне у Лиги шампиона.

Поново је меч Црвене звезде био најгледанији преко ТВ пријемника. На јавном сервису РТС-а утакмицу је посматрало преко 2.000.000 телевизијских гледалаца, уз „шер“ од 40,7 одсто. Када се томе придода и пренос на телевизији Аренаспорт, долазимо до феноменалне бројке по питању гледаности које су се само надовезале на оне остварене у квалификацијама када су утакмице нашег клуба такође биле најгледаније.

Иза преноса утакмице Црвена звезда – Олимпијакос остале су бројне емисије које имају дугу традицију и велику гледаност, али су се гледаоци ипак одлучили да дају подршку нашем тиму који је победио грчког представника.

Пажња коју наш клуб привлачи још једна је у низу потврда успешног пута изабраника Владана Милојевића који се овог лета изборио за трећу узастопну европску јесен, а сигурни смо да ће број гледалаца бити још већи, као и успеси нашег тима.

Претходни текстЗвездина младост
Следећи текстЗвездини омладинци лидери групе Лиге шампиона