Ђорђевић и Пантовић: Одлучило друго полувреме

67

Омладинци Црвене звезде савладили су Олимпијакос у утакмици другог кола Омладинске Лиге шампиона резултатом 2:1 и тиме забележили историјску, прву победу у том такмичењу. Задовољни су после трријумфа били шеф стручног штаба Славољуб Ђорђевић и стрелац победоносног гола Милош Пантовић.

Изузетно се лепо осећам. Хвала Богу на томе. Ипак, има још доста да се игра, ове утакмицу су показатељ од чега су ова деца прављена, да ли вреде или не. Увек сам причао да вреде и поносан сам на њих. Прво полувреме смо имали јак притисак и нисмо се баш најбоље снашли, али смо у другом делу игре били сјајни и заслужено победили – истакао је шеф стручног штаба омладинаца Славољуб Ђорђевић.

Други победосни погодак постигао је Милош Пантовић који није крио задовљство због прве победе његовог тима ове сезоне у Лиги шампиона.

Прелеп осећај. Ми смо у протекле две недеље много радили за ово. Још увек нисам свестан шта смо постигли. У прво полувреме смо мало бојажљиво ушли. Повукли смо се у првих 25 минута, док су они контролисали игру и из тога постигли погодак. На полувремену смо се договорили да изађемо храбро, без страха јер нисмо имали шта да изгубимо. Бог нас је погледао и наградио тако што смо на крају победили – рекао је Пантовић.

Претходни текстИсторијска победа омладинаца
Следећи текстЦрвена звезда – Олимпијакос 3:1 (0:1)