Продаје сезонских улазница до почетка сезоне!

29

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да због великог интересовања наставља продају сезонских улазница у наредном периоду до званичног почетка сезоне!

Интересовање навијача за кампању продаје сезонских улазница (у претпродаји и продаји) је било такво да је први контигент штампаних сезонских улазница распродат, а продаја најефитнијих улазница попут пакета Ниво 400 у Штарк Арени имала је изванредан одзив!

Због тога клуб је одлучио да продужи продају сезонских улазница која ће трајати до првих овосезонских утакмица КК Црвена звезда у Београду.Такође, клуб ће од понедељка пустити у продају и пакет за СКАЈБОКС у „Штарк Арени“ а са свим инфромацијама за те улазнице, клуб ће се огласити још једном у понедељак.

Продаја сезонских карата обављаће се у просторијама клуба на Малом Калемегдану, а Евролига пакети, укључујући и врло популаран пакет Ниво 400 Арена, и даље ће бити доступни за онлине куповину и у ПЦ Ушће.

КК Црвена звезда се овом приликом захваљује свима који су нам указали поверење и купили сезонску улазницу, и истовремено позива све који то нису учинили а желе да купе, да то учине у наредном периоду, јер тиме директно помажу функционисање и рад клуба!

ЦЕНЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА 2019/20 У ПРОДАЈИ ЗА СВЕ ДОМАЋЕ УТАКМИЦЕ:

ПАКЕТ КАРАТА ЕВРОЛИГА – ЗА УТАКМИЦЕ У АРЕНИ

Приликом куповине купац постаје члан КК Црвена звезда. Уколико је већ члан, потребно је да понесе своју чланску карту. У супротном, аутоматски добија и чланску карту КК Црвена звезда коју ће му бити израђена и уручена у просторијама клуба на Малом Калемегдану (без обзира на продајно место на коме је купио сезонску улазницу).

Такође, купац је у обавези да приложи личне податке за сваку купљену карту, као и ЈМБГ број, што налаже нови Закон о спорту и КК Црвена звезда је у обавези да достави те подате МУП Србија, ради општих услова безбедности на спортским догађајима па Вас клуб моли за разумевање по овом питању.

Буди део сезоне КК Црвена звезда мтс која обећава много великих утакмица, узбуђења. Само заједно можемо до циљева који су постављени и који нас чекају у сезони 2019/2020!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстМилојевић: Много грешака у пас игри
Следећи текстДошен одличан на ГП у Ташкенту, на корак до медаље