Победа Црвене звезде у Пиреју

76

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Олимпијакос у Пиреју 82:77 у првој припремној утакмици који су одигратли у Грчкој.Најефикаснији код црвено-белих био је Дерик Браун са 14 поена. Наредна провера у четвртак против Перистерија.

Кошаркаши Црвене звезде мтс победом су отворили мини турнеју у Грчкој, пошто су савладали екипу Олимпијакоса у Пиреју 82:77.

Најефикаснији код црвено-белих био је Дерик Браун са 14 поена, Перпероглу је додао 13, Берон 12.

Кошаркаши Црвене звезде су прву од две провере против грчког великана отворили боље, повели са 32:20 , а на велики одмор отишло се резултатом 41:36. Шампион АБА лиге и Србије одржавао је ту предност и током треће деонице (62:56), а на уласку у последни минут Црвена звезда је имала велких плус 8, чиме је осигурала победу у овој до сада најјачој провери током припремног периода.

Меч у дворани „Мира и Пријатељства“ био је затвореног типа, а наредну проверу црвено-бели ће имати у четвртак против „Перистерија“.

Нова утакмица са „Олимпијакосом“ која ће бити отворена и за гледаоце на програму је у петак.

КК Црвена звезда мтс: Д. Браун 14, Човић 9, Л Браун 6, Перпероглу 13, Давидовац 1, Добрић, Берон 12, Гист 10, Џенкинс 5, Симанић 8, Јовановић, Оџо 4.

На пут у Атину због лакших повреда и опоравка нису кренули Лазић, Фаје и Кузмић.

Претходни текстЗвезда тренирала на Алијанц арени
Следећи текстОмладинцима бод у Минхену