Кадети убедљиви против Кикера

111

Изабраници Марка Неђића остварили су убедљиву победу против краљевачког Кикера (5:0) у оквиру шестог кола Кадетске лиге Србије. Двоструки стрелац за наш тим био је Марко Лазетић, а поготке су постигли и Никола Митуљикић, Андреј Ђурић и Урош Бранковић.

Црвена звезда – Кикер 5:0 (3:0)

Судија: Иван Стаменковић.

Гледалаца: 500.

Стрелци: Лазетић у 6. и 42. Н.Митуљикић у 10. Ђурић у 47. и Бранковић у 54. минуту.

Црвена звезда: Лукић, Радојевић, Д.Петровић, Крстић, Ђурић, Милетић (од 63. Б.Петровић), Ћурић (од 58. Максимовски), Кнежевић (од 50. Рамовић), Бранковић, Н.Митуљикић (од 52. Ј.Митуљикић), Лазетић (од 55. Боровић).

Кикер: Марић, Радовановић (од 84. Михајловић), Миличић (од 58. Ђуровић), Милосављевић, Вранић (од 66. Вујчић), Маринковић, Петровић (од 50. Гаврић), Поскуричић (од 50. Бутачевић), Павловић, Весић.

Жути картон: Маринковић (Кикер).

Звездини кадети су у дуел са Кикером из Краљева ушли без Деспотовског и Бачанина који су се сјајним играма у црвено-белом дресу наметнули за омладинску репрезентацију Србије.

Пулени Марка Неђића су врло брзо стигли до вођства. Већ у 6. минуту Лазетић је сјајно прихватио прецизан пас Николе Митуљикића на 16 метара, добро је исконтролисао лопту и рутински матирао голмана Кикера.

Само четири минута касније, црвено-бели су удвостручили вођство. Неспоразум дефанзивца и голмана Марића искористио је асистент код првог поготка Митуљикић који је послао лопту у празну мрежу. Могао је и Кнежевић да профитира из неодлучности одбране гостију, али је његов ударац са неколико метара у гужви успео да заустави Марић. У 42. минуту поново Лазетић. Примио је наш нападач лопту искоса са леве стране, добро се заградио, ослободио чувара и снажним ударцем послао лопту у рашље голмана Краљевчана.

У уводним тренуцима другог полувремена у стрелце се уписао и капитен Ђурић. Центрирао је Бранковић, а најсналажљивији у противничком шеснаестерцу био је Ђурић који је захватио лопту ногом и послао је у мрежу.

Имао је Бранковић сјајну прилику у 47. минуту када је малтене сам предриблао цео противнички тим, али није успео да заврши акцију на прави начин. Ипак, седам минута касније уписао се у стрелце. Феноменалну акцију црвено-белих и одличан пас Радојевића искористио је расположени Бранковић и постигао пети гол за наш тим. Могао је и Максимовски у 71. минуту да матира Марића, али је са неколико метара из пада шутирао тик поред стативе. Убедљива победа ученика Марка Неђића и чак пет голова у мрежи Кикера који је до ове утакмице примио само два поготка.

Претходни текстДиректни преноси на Јутјуб каналу
Следећи текстЈованчић – Навијачи ће уживати